Jump to content

1 Xbox360 Lan party !!! GoW pwnage + slike


ScarFace

Recommended Posts

Torej, med g33ki se ze dolgo suslja o tako imenovanem lan partyu za pristase GoWa in se kake forze mogoce. Sprva je blo receno da bi se odvijalo med MB in ptujem, kjer lahko zrihtam veliko dvorano zastonj. Placa kolk ces. Ampak potem so Calico pussy in primorci zaceli jajcat da jim je predalec (iz murske do primorja z avtom max 5 ur voznje :disbelief) torej je padla beseda na lj, kao center. Zdaj ninja se je ven metal kak bo zrihtal v mediaparku (ce se ne motim) ampak vidim da je to le mlenje prazne slame.

Torej, dajte zdaj tu povedat kak pa kaj pa kje pa kdaj, da se zmenimo, da vas US poownamo ostale pa da se zabavamo. Meni je konc koncev vseeno kje (razn na primorskem :a_a: iz prinicpa :eviltongue: ). Na podlagi kolk jih bo pripravljenih prit se lahko potem tud zmenimo za kak 2v2 izy turnir z mini nagradami ki bodo jih sponzorirali KSI team :beer:

aja, vem da bi tole bolj pasalo v ONLINE temo, samo jih bo tukaj vec vidlo kot tam za zacetek vsaj... :crossfingers:

Link to comment
  • Replies 351
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lol? Jz organiziral kej v mediaparku? Mal si zamešu, jz sem ti pred časom pravu, da je nekdo čigar oče ima konekšnev BTCju, trdil da lahko zrihta v LJ plac ampak sem reku, da free ne bo tko, da odpade. Če bote poknal en žur se rade volje oglasim in vas poownam nubaše, funku prnesem prozac, calicu pa pirovsko flašo u rit zabijem če bo zdle konc mesca baba in cajt dopušču.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Ooopa, supafrerak, mi je mlaky razlagu prej da te je en dan v evropi vidu, ko si živognido the bejbiko pelal na karamel sladoled. Ko te je pa pršu pozdravt in vprašu ka je stvojo 360 si se pa delu da ga ne poznaš. Ck ck mudel, zj si pa kr frajer al ka, mal si se raznežu, za Gow lan party pa rabš bit dec, da lahk sploh šotgan držiš bemo.

joking :tepen::beer:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Aja, pozabo sem omenit, da ce bi bilo tu ko bi jaz lahk zrihtal bi se tale lan komot prelevil v 2 dnevni booze&drugs (are bad m'kay) party, kjer bi 2 dni geekali. 2 piceriji in restavracija so relativno blizu, 10 min je do ptuja, kjer lahko gremo se ce bi kdo hotel zvecer ven (predvidevam da bi bil lan iz sobote na nedeljo) in tudi v mb si se dalo it. Vglavnem, lahko tud furamo celo noc forzo nordšlife pa 50 krogov ce je komu. V lj nam 2 dni na takih placih ne bo slo, razn ce kdo tak privat kot jaz zrihta. Jaz pa itak mislim nekaj spit ne samo geekat in zvecer domov :tepen: in kolk poznam Morbida je istega mnenja.

Ninja, ne softiraj zdaj nekaj, ce bos mel cas.... To se pride, samo zment se se mormo kdaj pa kje ;)

Link to comment

Ma ja men se res ne da zdej hodit na nek geek party ker sovražim pc lane alike. Če se pa pije, morbid eno črnomeljsko klobaso prnese (ne za analne vun-pa-not), kazga zrolamo in zlorabmo mlakija sem pa takoj za.

Ven da gremo pol ni panike sam mene bmk za kake hude lokale to lahk grem sam, raj zavijemo v en lokalni čiko bar pa freaka naščuvamo nad une dedke za šankom, da dobimo plac in je to to. Mal podebatiramo, tauntamo, čez PS3 popluvamo pa gremo nasledn dan naprej pwnat Gearsa al pa kej.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
ja pa ja, to je to o cem govorim ;) da se zabavamo, malo geekamo pa zravn kaj spijemo/skadimo pa veselica. To je bistvu, na racun freka in njegove Zive Groze pa itak se mormo presmejat :D:D:D in mlaky-glasujzame profila :D

Sexy Mlaky je reku, da bo prpelu vse une bjočez, ki so mu dale destkico..aja, ne, niso samo dve ;)

Freak no ja, nebi jz tuk, ko gres enkrat zmano face to face lahk gres pol sam se face on ass, ker te bom razbruku. Če zmagam mi daš baburo za en noč, na brazgotovi postli :bowdown:

_______

Ne res, na lajvu bom jz relixu, icemanu pa še komu dal hint za tole ostalo je pa itak v tvojih rokah brazgo. Drgac lahk prnesem tv zase bp mogoc se enga zravn sam morm probat če dela (nista baš HD sta pa TVja kot se šika)

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Oh ja milichniki.....Morbid is back!

Anyway....Za Milichnika calica vem, da je zdej trenutno v zelo depresivnem stanju in da se ubada s post xboxfail sindromom.

However...jast bi z veseljem sodeloval pri organizaciji partya. Sicer mi ni problem prit v Maribor, sam kaj ko nimam svojega avta. Vendar to je najmanjsi problem...

Komaj cakam pravzaprav, da spoznam se koga in da z Brazgotom cela prbita hodiva okoli in trashtalkava random n00bom! :ninja: :evil:

Nenazadnje je boljse da se slisimo na LIVE-u in konkretno zmenimo. Pa se treba je dolocit stevilo folka, ki je pripravljeno prinest svojo rit, konzolo in ekran!

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

hehe :beer: Jaz se tud mocno veselim ze tega, da malo frika & co. ob zivce spravljama :D

Ja za zdaj smo potrjeni

1.jaz

2.Morbid

3. Ninja

4.Mlaky

5.Xf43ak (ce bo mel konzolo ze nazaj)

6.Trigger

7.Funk (samo se nekaj jajca)

...

tu pa se konca za-enkrat. Zdaj, samotar,funk pa lunco bi se lahk skup z murske prpelali. Calico pa primorci bi se tud lahko z kombijem spravli, saj ce gre za vikend pol ni panike. Drugac pa drugi zainteresirani, javite se, pa cim prej, da vidimo kje stojimo pa kdaj lahko to uresnicimo.

Link to comment
jaz pridem samo pogledat in se poscat in posrat na ninjin avto, konzole in tvja ne bom nosil.

lep pozdrav

Ej tokrat mi pa ne preostane, kot druga kot da priznam poraz. Na žalost ampak sem se režal na svoj račun - fail. :puppy:

Sam po havbi ti ne pustim skakat, ker drugače kot da počepneš itak ti ne moreš lulčkat. :P

Itak pa ni treba vsem konzole prnest, sam itak ne bom ves čas igral ker mi itak gears že preseda, bi raje kak H3 poknal. Hočem rečt, da ni problema da komot komu odstopim za igranje.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.