raveer Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Kot morda ze veste poteka Hanabi festival in Nintendo se je odlicl izdati nekaj Japonskih iter Ameriskih ekskluziv na Evropskem Wii shopu. Vceraj prisel vem Super Mario Bors. 2 Japan ed. (Lost Levels is Super Mario Allstars), ki pa je collectors item in bo zaradi tega na voljo za dolpoteg samo do 30. septembra. Ce si ga kdo neizmerno zeli, potem dolpoteg opravi v kratkem. Naslednji spil je predhodnik Picrossa. V naslednjih dveh tednih pa obljubljajo se Sin and Punishment (najjaci rail-shooter na N64) in Ninja Gaiden (NES). Me likes Hanabi (fireworks). Quote (: Link to comment
admins Anduril Posted September 20, 2007 admins Share Posted September 20, 2007 Ja, tale zadeva bo dbest. Dolgo časa se ni vedelo, a bodo na VCju tudi špili iz drugih regij in vsaj pri tem Nintendo ni zasral, kot radi naredijo. Sin & Punishment bo vsekakor moj, glede na to, kako ga na vseh koncih in krajih hvalijo. Quote Link to comment
traktor Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Ja po se te igre v angleščini? Quote Link to comment
raveer Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Jutri Ninja Gaiden. 28.9. Sin and Punishment original u Japan language. Tudi SMB2 je direkt port, z vsemi secreti. Quote (: Link to comment
AndY1 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Sej jest bi potegnil en kup stvari z VC (recimo Paper Mario in Golden Axe 2), samo čakam, kdaj bodo implementirali nakup VC iger z VIP zvezdicami. Quote Link to comment
raveer Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 O ja, jaz tudi cakam, da konvertam svojih 6k pa nekaj zbezdic v spile. Sem jih pa kljub temu kupil nic manj kot 30. Ono bom pa zapravil za b-listo, ker a-listo kr vstrajno praznim. Mimogrede, danes mi bo po vsej verjetnosti sfalilo placa na konzoli (Ninja Gaiden), bom mogo nekaj spilov dol vrect in jih pol z SD kopirat, ce se mi bodejo zahoteli. Quote (: Link to comment
minos55 Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 ah jebemti, glih ko želim nabavit wii pouinte za sin and punishment mi pokaže da nimam dovolj na računu banke pa zaprte, zdaj opa nebom moral dobit sin and punisment. :doh: ma mogoče kdo wii card za pointe ne porabljeno pa bi prodal? ker bi full mel to igro jutri pa je zadnji dan ko lahk dobim če se ne motim Quote Link to comment
Recommended Posts