Jump to content

Hanabi festival @ Wii Shop v Evropi


raveer

Recommended Posts

Kot morda ze veste poteka Hanabi festival in Nintendo se je odlicl izdati nekaj Japonskih iter Ameriskih ekskluziv na Evropskem Wii shopu. Vceraj prisel vem Super Mario Bors. 2 Japan ed. (Lost Levels is Super Mario Allstars), ki pa je collectors item in bo zaradi tega na voljo za dolpoteg samo do 30. septembra. Ce si ga kdo neizmerno zeli, potem dolpoteg opravi v kratkem. Naslednji spil je predhodnik Picrossa. V naslednjih dveh tednih pa obljubljajo se Sin and Punishment (najjaci rail-shooter na N64) in Ninja Gaiden (NES). :) Me likes Hanabi (fireworks).

(:

Link to comment

O ja, jaz tudi cakam, da konvertam svojih 6k pa nekaj zbezdic v spile. :) Sem jih pa kljub temu kupil nic manj kot 30. :tepen: Ono bom pa zapravil za b-listo, ker a-listo kr vstrajno praznim. Mimogrede, danes mi bo po vsej verjetnosti sfalilo placa na konzoli (Ninja Gaiden), bom mogo nekaj spilov dol vrect in jih pol z SD kopirat, ce se mi bodejo zahoteli.

(:

Link to comment
  • 2 weeks later...

ah jebemti, glih ko želim nabavit wii pouinte za sin and punishment mi pokaže da nimam dovolj na računu banke pa zaprte, zdaj opa nebom moral dobit sin and punisment. :doh:

ma mogoče kdo wii card za pointe ne porabljeno pa bi prodal? ker bi full mel to igro jutri pa je zadnji dan ko lahk dobim če se ne motim

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.