Mini.Shark Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Če že obstaja ta tema se oproščam. Torej zanima me kje si lahko v Sloveniji izposodiš konzolo?npr. kaki DS,PSP,WII... Quote Link to comment
NoWii Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 ma ja....www.playgame.biz Quote Link to comment
Mini.Shark Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 tnx.Samo ne gre ker sem jim poslal email na dva naslova pa kr obadva ne obstajata. Quote Link to comment
NoWii Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Koisci osebo policaj na temu forumu. on je taglaven na www.playgame.biz. Ime mu je pa Damjan drgac. Najdi ga, pa posli ZS. Najlazji ga bos najdu na Trznici, kjer ma krneki oglasov.... Quote Link to comment
č.u.k. Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Mene isto zanima izposoja. Mal napište kolk so cene, če si boste šli sposojat. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 Še ve kdo kje se da izsposojat konzole razen playgame? Quote Link to comment
MaDrung Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 mislim, da si nikjer drugje ne mores izposojati konzol... Quote Link to comment
Mini.Shark Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 Kaj pa kdo ve če lahko v media markt-u ali pa v toysrus v grazu sprobaš wii? Quote Link to comment
tuning Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Kero konzolo bi pa radi si izposodili? In iz katerega kraja ste. Najbrz bi zeleli tudi kaksno igro zraven? LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Metalord666 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 lol ovi ga vika Quote Link to comment
MaDrung Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 nah, sam nasrat ga hoce za posojo konzole za lepe :cash: mal se je pa ja treba potrudit ce hoces kej ane? Quote Link to comment
kilzorz Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Kero konzolo bi pa radi si izposodili? In iz katerega kraja ste. Najbrz bi zeleli tudi kaksno igro zraven? LP,Sandi lmao Quote Link to comment
Samotar Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Kaj pa kdo ve če lahko v media markt-u ali pa v toysrus v grazu sprobaš wii? v mediamarkt-u v GRAZu lahko sprobaš Wii Quote Xbox Link to comment
Mini.Shark Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 Rad bi si izposodil wii da vidim če se mi splača ga kupit. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Eh meni ga ni nihče ni posodil, zato sem šel v BB, ga sprobal in . Kupim ga bom verjetno ta ali drugi teden. Just can't wait Quote Link to comment
Mini.Shark Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 A v Mariboru v europarku v BB je tudi za sprobat?Nazadnje sem bil te ko so začeli prodajat PS3 Quote Link to comment
Hazer Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 A v Mariboru v europarku v BB je tudi za sprobat?Nazadnje sem bil te ko so začeli prodajat PS3 Imaš Wii, PS3 in PS2. Quote Link to comment
tuning Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Je pa tko, če misliš kupit zadevo lahko zahtevaš da ti zadevo priklopijo in jo 10-15 minut testiraš. ZAdnjič sem šel v comtrona po lcd tv in ga je tipo 15minut skupaj dajal pa priklaplal ( mrtvi pixli pa to ) . Pol pa še 10 minut pakiral:) Zadevo je pa le prodal. Pa tudi želim zadevo videt predno kupim:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Mini.Shark Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 hvala za informacije.Par € še našparam pa grem ga sprobat in če bo vredi ga kupim. Samo bom mogo it dopoldan med tednom, ker je itak skoraj vedno zasedeno Quote Link to comment
Recommended Posts