Skoči na vsebino

Ninja Gaiden 2


kilzorz

Priporočene objave

  • Odgovorov 108
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Priljubljeni dnevi za debate

Top debaterji

Za tiste ki še ne veste, tisti demo filmček je na voljo tudi na lajvu v HD-ju (it's friggin sweet :love:).

Drugače pa bo tole poleg DMC4 zame najboljša acton/adventure sekljačina in eden naj špilov nasploh na X360-ki.

EDIT: Grem še enkrat pogledat tale razčefuk :rock: v dnevno sobo, me je spet čist zrajcal ko sem gledal tiste screenshote. :disbelief:

RELIX28.png
Link to comment
  • Pred 7 meseci ...

Itagaki: I'm really proud of how it's turned out. I think is this is the best and most fun game I've ever done. I almost feel like I've been born again, like this is the first game I've ever made.

Itagaki: His [Ninja Gaiden II] is the definitive version of Ninja Gaiden...I look at NG2 and I think it's the culmination of everything I've done, but it's also a chance for me to change how I think about game design.

Igra pride na police 6 junija

:drool:

Link to comment

Ja, zgleda, da bo pocasi res treba X360 nabavit.

Pa ravno zdaj, ko se je WiiWare zakurblal. Ze itak sem cisto bogi od vseh mogocih VC, WW in PSN Store dobrot in se sploh nisem npr. PixelJunk Monsters dodatka imel casa nabavit ali Ekokroma zaceti resno nazigat. Zdaj, ko si bo pa zaradi NG2 se Mr. X-a treba nabavit, kar posledicno prinese se tono tahudih XBLA zadev, zdaj me bo pa res konec.

No, se lahko vsaj s tem tolazim, da bo itak treba NG2 vsaj dva meseca po 6-10 ur na dan nazigat in online lestvice ownati, tako da se ne bo treba se z Live Arcade obremenjevati.

Izida te igre se res bojim, ker itak vsi vemo, da bo to najboljsa igra sploh. Samo res, 360 bo ze tretja konzola (po starem X-u in PS3), ki si jo bom zaradi NG serije kupil. Eni ljudje so PS3/360 fanboyi, jaz sem pa pac NG fanboy.

Potegaman.jpg
Link to comment

Ko prebereš ta review si nemoreš druga, kot, da bi se smejal. Več kot očitno je, da je opisovalcu bila igra pretežka in je na tem gradil celi review, čez celi review samo whina in whina in nič drugega. Itak kamera se spet reče, da suxa, čeprav vsak, ki je v igro ninja gaiden investiro 10 ur ve, da ni noben problem, vendar jo pač moreš centrirat. Pol nekaj piše, da v 1080p ne dela gladko, čeprav je jasno bilo povedano, da je igra narejena in prilagojena 720p. Sej pravim človek samo išče, da bi igro skurcal, ker je bogega reveža šef parkrat ubil na istem mestu.

Link to comment

Ni hujšega od pussi opisovalcev, ki v tem, da moraš določeno stvar iti še enkrat in te bo izpustila skozi, ko boš.. gulp... ZNAL, vidijo smrtnega sovražnika. :tard: :tard: :tard::no_no: :no_no: :no_no:

No, spet pa, zdaj ko berem se zdi, da so kar v redu argumentirali probleme. Boh, itak nimam pojma o igri. :red:

Ja, zgleda, da bo pocasi res treba X360 nabavit.

Skrajni čas. Bova končno razturala svetovno lestvico Ikaurge v coopu! :rock:

Link to comment
  • vrhovni

Ne vem, a to leti name, ki sem zbrisal tvoj post v smislu 'Špil je že out' in njegov odgovor, da na torrentih, ali na še kakšen kasneje zbrisan post, za katerega ne vem, a pomoje se ti lahko dozdeva, da takšnih postov, za katere je vsem jasno, da samo oznanjajo, da je špil že spiratiziran, tukaj res ne potrebujemo.

Zaradi mene mirno pišite o špilu in o vaših izkušnjah z njim, ni pa treba posredno ali neposredno naznanjati, kje ste ga staknili. :tard:

Link to comment

Res da nisem igral prvega Ninja Gaidna in tut take igre, kjer moraš imet nadrkan kontroler in 100x ponavljaš isto stopnjo, mi niso najbolj všeč, zato moje mnenje glede tele igre ne bo imelo neko težo. A po drugi strani mi je DMC 4 zelo dogajal. Morm rečt da bolj kot NG2.

Še najbolj me moti, da sem v 4. chapterju pa še zdaj nimam pravga filinga glede kombotov oz kontrolerja nasploh. Se zgodi da čist pozabim kaj delam in začnem sam čim hitreje stiskat x pa y, no potem tak kmalu sledi game over. K temu še pripomore včasih prav bedna kamera, sploh okoli kotov, kjer ne vidiš čist nič in ti uletijo in poberejo pol heltha. Kamero lahko fiksiraš za Ryuya z RT, sam je problem (vsaj meni) ker ga moraš skoz držat, drugače spet odleti.

Enostavno ni takga badass filinga, ki sm ga dobil pri Neru. Pa še glede textur in grafike lahko povem da niso na nivoju DMCja..v glavnem men špil ne sede, verjamem pa da bo marsikomu drugmi dogajal.

Link to comment

Jaz sem tudi prišel do tretjega chapterja, precej težji se mi zdi na normal kot je bil normal v ninja gaidenu 1. Na začetku pa sta itak samo 2 težavnosti(easy+normal), ne predstavljam si niti kako težko to mora biti na 4 težavnosti. Če so v ninja gaidenu bili na sceno tam po 3 sovražniki jih je tu tudi po 10 naenkrat. Sovražniki so precej bolj odzivni, vsak sodeluje te skuša poškodovat. Ponavadi gredo na pozicijo čarovnika odzadaj, ki te obstreljujeta, en pred tabo, en za tabo, en ti meče shurikane, en pa se vrže v tebe in se razstreli, sledi screen game over in to v prvem levelu na kakem 5 fightu.

Kombotov je res, ko smetja, zmaga pa še vedno stari dobri dragon sword. Ko to enkrat zaobvladaš, tu in tam mi res kak lep chain uspe, ko točno vem kaj delam in res zgleda fantastično, roke letijo, glave, pol pa še novi finishing movi, ki dodajo vzdušju, je pricelles. DMC4 je preveč lesen in prepočasen in premalo bloody, da bi pričaral enako vzdušje fightov meni, je pa res, da je grafika pa tudi sam design level v DMC4 bil boljši, kolikor sem ga igral.

Malo me moti, ker zgleda, da bo špil bolj linearen. Hodiš od točke A do B, vmes nabiješ 110 sovražnikov in še na koncu fentaš Bossa. No dobro, tak je v 1 in 2 levelu, sam mislim, da bo res minimalno ugank in puzlanja, kar je škoda saj bi prav pasalo, da bi malo razbilo tempo. V enki je bila kar dobra mera tega, pa še v mestu si lahko raziskoval tu mam občutek, da ne bo nič od tega.

Kdor ninja gaiden igra prvič idite na easy, normal je za nekoga, ki igra prvič pretežek, še meni je na čas žal, da sem šel na normal, pa imam kar nekaj izkušenj iz prvega dela. Je pa to čisti hardcore špil, ki nagradi bistvo ninja gaiden in to je combat in ti po petih minutah postane jasen review od eurogejmerja in od kod whinanje in ocena.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.