admins matej1990 Posted October 29, 2020 admins Share Posted October 29, 2020 Za delovanje PS VR očal na PS5 je potrebna PS4 kamera (PlayStation Camera). Nova PS5 kamera (PS5 HD Camera) kamera namreč iz nekega razloga NI kompatibilna s PS VR! Nastopi problem... PS4 kamera ima custom™ priklop, ki ga PS5 konzola nima. Rešitev je vmesnik/adapter za priklop PS4 kamere na USB priklop na PS5 - PlayStation Camera Adaptor. In ker se je pri nas uradno prodajal PS VR in ker imamo uradno PS podporo, se da ta adapter tudi uradno naročiti (Jej!). Potreben je klik sem: https://camera-adaptor.support.playstation.com/sl-si Vnese se serijska PS VR številka, ki se nahaja na zadnji strani VR škatlice, pod mini črtno kodo. Prične se s C, M ali P črko. Po vnosu vpišemo še želene podatke za dostavo in to je to. Na e-mail dobiš potrditev naročila in v njem piše, da je predviden datum pošiljanja sredina novembra. Ni pa jasno ali sta adapter in poštnina brezplačna ali ne. EDIT: Adapter je brezplačni. Čiči in čaki, da dobiš adapter oz. da javijo kako sedaj dalje. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted November 24, 2020 Author admins Share Posted November 24, 2020 Adapterji se že pošiljajo v EU. Včeraj zvečer sem dobil ta mail: Sam adapter pa sicer zgleda takole: Nova PS VR pakiranja bodo ta adapter že imela priložen: PS VR iger imajo na PS5 krajše nalagalne čase: Dodatni bonu so tudi updejti, ki so jih dobile nekatere igre. Blood & truth ima izboljšane teksture in teče pri višji resoluciji: Firewall Zero Hour PS5 izboljšave: 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Si me spomnil, da narocim tudi jst to zadevco 😄 Zdaj rabim samo se PS5, da vidim razliko med old crap PS4 in PS5 😄 Si ti omenjal, da je ze na PS4 pro boljsi experiance 😛 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 24, 2020 Author admins Share Posted November 24, 2020 Pro je naredil veliko razliko napram navadnemu PS4. Zdaj na PS5 pa po moje ne bo tako velika razlika. Pa še precej malo iger bo dobilo update. Če še nisi igral, ti hudo priporočam Astro bot rescue mission. Res odlična PS VR igra, ki dobro koristi VR okolje in PS4 kontroler. Je z lahkoto must play za PS VR. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Astrota sem nekaj igral ja... ena prvih game-ov, ki mi je postalo slabo, ce sm ga probal stoje igrat 😛 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 24, 2020 Author admins Share Posted November 24, 2020 Kaj??? Pathetic in weak! 😁 Je pa res, da sem jaz igral sede. Se mi ni zdela igra za stoje igrat. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 V sede je absolutno nuja, sploh za dolocene 😄 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 2, 2020 Author admins Share Posted December 2, 2020 Včeraj sem končno dobil adapter. 29. oktobra naročen 23. novembra odposlan (glede na kuverto iz Nemčije) 1. decembra prejet Bi rekel: Not great, not terrible. Na zadnji sliki je opozorilo, da je potrebno priklopiti adapter v enega izmed dveh modrih USBjev, ki sta le na zadnji strani konzole. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 V neki vukojebini zivis 😄 24.11. narocen 30.11. poslan 2.12. prejet iz nemcije 😄 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 2, 2020 Author admins Share Posted December 2, 2020 Ja v vukojebini s PS5, tako da moj adapter ima takojšnjo uporabnost. 😛 Danes upam da bom imel čas ga sprobat, da vidim koliko se kaj poznajo za PS5 popatchani PS VR naslovi. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Sej ti bo zdaj ventilator crknil, k si bil neucakan 😄 1 Quote Link to comment
josko Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 3 ur nazaj, conali pravi: Sej ti bo zdaj ventilator crknil, k si bil neucakan 😄 @matej1990 očitno ti @conali ne privošči PS5 konzole😇 Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
admins matej1990 Posted December 2, 2020 Author admins Share Posted December 2, 2020 Eh, malo se moramo pohecati. Če je karma, bo @conali takoj ob vklopu PS5 slišal šelestenje nalepke v ventilatorju. 😈 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
josko Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 pred 1 uro, matej1990 pravi: Eh, malo se moramo pohecati. Če je karma, bo @conali takoj ob vklopu PS5 slišal šelestenje nalepke v ventilatorju. 😈 Samo da se mu ne bo ventilator odklopil sam od sebe😁 hec mora biti Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
Bessie Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Drgač je na žalost tako, da s PSVR + PS5 na TV ne dobiš take slike kot bi jo lahko... po 10minutah sem odklopil in dal nazaj na PS4Pro. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 8, 2020 Author admins Share Posted December 8, 2020 Lahko malo več pojasniš? Meni je delovala ob PSVR priklopu na PS5 enako poslabšana slika na TVju kot je bila že na Proju. Pač težava v prepustnosti/verziji HDMIjev v PSVR škatli. Je še kaj? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bessie Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 No sej, naj bo na PS4 taka 😄 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 8, 2020 Author admins Share Posted December 8, 2020 Sem mislil da je še kaj in sem spregledal. 😅 Glede na to da je na PS5 res hudo malo izboljšanih PS VR iger in da so loading časi nekoliko hitrejši (če seveda imaš igro na že tako omejenem SSDju), je res smiselno pustiti PS VR očala na Proju in se tako izogneš preklapljanju HDMIjev. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Aja tocno, un box je drugace kot vmesnik... in valda na PS4 ni "upocasnjeval" HDMIja. To je pa res malo nadlezno, sploh ze ene, ki nimamo PS pro ampak se old peasant PS4 😄 Quote Link to comment
Recommended Posts