Bubanstix Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Imam Wii-ja in ko gledam par špilov od GameCube se mi zdijo prav luštni. Ker si v bliznji prihodnosti mislim nabavit gamepad, memory kartico in par špilov od gamecuba me zanima predvsem kakšni so občutki igranja gamecube špilov na wii-ju? Ali delajo vsi špili od gamecuba na Wii-ju? Ali so kompatibilni vsi gamepadi od gamecuba na Wii-ju. Zanima me tudi koliko zasedejo save game od gamecube špilov in ali bi imel dovol 4mb gamecube memory card al je to premal? hvala za odgovore Quote Link to comment
Gandalf Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ko vtakneš GC špil v Wii se ta spremeni v Gamecube. Dobesedno.... Vse laufa. Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 edino kar je nemoreš igrat wii igrc z gamecubovim wavebirdom oz joypadom Quote Link to comment
ziga Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 edino kar je nemoreš igrat wii igrc z gamecubovim wavebirdom oz joypadom http://www.smashbros.com/en_uk/gamemode ... ous01.html Pa še boš . Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
.*LuKa*. Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 kompatibilen je seveda!!! Toda igraš lahko samo določene igre ne vse, to sem mislu rečt Quote Link to comment
ziga Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 ja to je pa res škoda( čeprav z drugega stališča pa je pr wii-ju najpomembnejši motion control) Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
Bubanstix Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Kolk blockov pa v povprečju zasede save game od game cube špilov? Koliko mb memory kartice imate od gamecuba? Ali mi je dovolj 16mb memory kartico? Ali je veliko špilov na gamecubu ko jih lahko igrata 2 playerja oz več? Quote Link to comment
AndY1 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 16MB bo zadosti, se ni za bati. Multiplayer ti lahko priporočam Mario Kart: DD, Mario Party 4. Quote Link to comment
Backspace Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Pa rabiš za cg igre na wiiju tudi gc controller? :doh: Quote Link to comment
ZonGuku Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Pa rabiš za cg igre na wiiju tudi gc controller? :doh: po moje je nekak logično ja Quote Link to comment
Backspace Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 ja zee samo ce se vseen da igrat ker nevem kje bi samo kontroler dobil^^ Quote Link to comment
Link Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Če boš hotel igrati GC igre, boš moral kupiti GC kontroler, brez njega ne bo šlo. Prav tako memory card, če boš hotel med igro shranjevati položaj. Quote Link to comment
Cloud Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 ja zee samo ce se vseen da igrat ker nevem kje bi samo kontroler dobil^^ Vzemi tisto kar ponuja policaj v trznici (memory card + GC joypad za 24 eurov.) Quote Link to comment
Recommended Posts