N7 Ozi Posted January 30, 2021 N7 Share Posted January 30, 2021 (edited) Prišel do 98% in tu obtičal. Manjka mi 1 trofeja do platine (skupaj 2). Packi so ukinili serverje pred 3 meseci. Online challenge (ki sploh ni trofeja ampak en košček v mozaiku) je bil vezan na eno izmed trofej. Lepo se naj zaletijo nekam, ker sploh nisem vedel dokler nisem začel podrobno spremljat zakaj se nekaj števcev ne vrti. Predno sem šel guglat sem še prenašal sejve nazaj na PS4 in poskušal preko stare platforme. Jojmene, izguba časa in dni. 🙂 Še večja ironija je, da sem igro začel igrat pravočasno ampak mi ni padlo na pamet, da bi moral pazit na EOL. No, to je to. Dead end. Edited January 30, 2021 by Ozi datum Quote Link to comment
admins matej1990 Posted January 31, 2021 admins Share Posted January 31, 2021 Dober si, da si prilezel tako daleč! Te online trofeje v igrah tipa MM, pa si naj razvijalci potisnejo nekam na toplo. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Dejstvo, da so serverje zaprli jih ne moti in game se kr prodajajo v store-u za 10$ v akciji. Jst bi jih vrgu iz store-a, ce bi to nardil 🙂 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted January 31, 2021 admins Share Posted January 31, 2021 Če je stvar vezana na strežnik bi morali, če strežnik zaprejo trofejo avtomatsko priznat ali pa pač omenjeno trofejo umaknit in posledično priznat platino. Še najbolje pa bi bilo da online trofeje ne bi bile vezane na platino kar je največji idiotizem. 1 Quote Link to comment
N7 Ozi Posted January 31, 2021 Author N7 Share Posted January 31, 2021 Se podpišem pod vsa mnenja. Ne razumem zakaj se špil še naprej prodaja, če ni več celovit oz. zakaj tovrstnih zadev enostavno ne prekodirajo ustrezno. Kot da je taka reč spustit patch pred zaprtjem serverjev. Je pa res, da bi potem vsi ostali srali z neenakopravnostjo. Eh. Quote Link to comment
N7 Ozi Posted January 31, 2021 Author N7 Share Posted January 31, 2021 Sicer sem želel samo še zapisat, da mi je bil špil presenetljivo igralen in kljub temu, da se je v določenih segmentih potem začel ponavljat (že večkrat omenjena značilost žanra), je kar šlo. Pri igri se zelo pozna nekonkurenčna prednost, če najprej obdelaš stranske misije. Potem je puterček. 😄 Quote Link to comment
Recommended Posts