admins matej1990 Posted February 9, 2021 admins Share Posted February 9, 2021 Ni glih gaming vprašanje, ampak ok, mogoče kdo vseeno zna pomagati. Rad bi, da je v določenem appu (konkretno Evernote za android) ves čas prižgan ekran. Torej nočem da mi ekran ugasne, če imam odprti točno ta določen app. Ve kdo za kakšen app, ki to omogoča? Da izberem v katerem appu naj ne deluje sistemska screen time out nastavitev. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Nevem ce kje obstaja prav app, da ti za specificen app to naredi.. Je pa Caffeine app tak, ki to lahko naredi globally, ga vklopis, ko rabis in potem izklopis ( ga lahko dodas v quick menu ) Quote Link to comment
admins matej1990 Posted February 9, 2021 Author admins Share Posted February 9, 2021 Ja, problem je, da se potem moram vedno spomniti in vklopiti to zadevo. 😅 Tako da ravno zato bi rad nekaj, kar je omejeno le na app. Enkrat nastavim in je to-to. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
N7 Ozi Posted February 9, 2021 N7 Share Posted February 9, 2021 to lahko rešiš samo na app, logičnem nivoju. ampak, če dotični app ne podpira, potem nogo oz. kot pravi conali. zdej ti bi vse malo še pofriziral, razumem. ampak, heh 🙂 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted February 9, 2021 Author admins Share Posted February 9, 2021 Prijatelj, to je Android, ne pa iOS. Ni da ni, samo najti moraš! 😁 Načeloma pa ja, idealno bi bilo, da bi sam app imel nastavitev. Prejšnje verzije so jo imeli, sedaj ko so pa naredili redizajn, pa so zadevo odstranili. Upam da jo nazaj implementirajo. 😔 Ko začasno rešitev sem našel AppLock - Fingerprint od SpSoft. Idealen bi sicer bil le nek enostaven app za osvetlitev, ampak ok. Sem vse kar app ponuja izklopil in le nastavil permanentno osvetlitev za ta en app. Kot kaže, zaenkrat dela tako kot mora. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
N7 Ozi Posted February 11, 2021 N7 Share Posted February 11, 2021 @matej1990 prekleto drži. na iOSu smo navajeni, da zadeve enostavno delajo, kot smo hkrati navajeni, da super hax0r orodij pač ni. je veliko, daleč od tega, da bi bilo pa lahko na voljo vse, kar mlinček može sprocesirat. ko dobim v roke Android sem lost in space 😄 1 Quote Link to comment
Recommended Posts