SlashSpeed Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 V Big Bangu sem bil okoli 1 mesec nazaj. Sprobal sem Wii Sports in sem bil kar malo presenečen (razočaran) pri natančnosti Wiimota. Zanima me če je tako pri vseh igrah. Če ne veste kaj mislim : ko zamahneš z wiimotom tvoj karakter zamahne z loparjem kakšno sekundo ali dve kasneje :thumbup: . Že v naprej hvala za odgovore :bowdown: Quote Link to comment
minos55 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 si nastavil tist sensor bar pravilno, to sem jaz tudi mel težavo doklr nisem opazil da je senzorbar nepravilno nastavljen Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Potem to pomeni, da je Wiimote popolnoma natančen? Quote Link to comment
Tr0n Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Malce je zamika, ampak ni sile, ce je implementacija taksna, kot mora bit. Quote Link to comment
jurc-back Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Zamika ni skoraj nic... Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
Tr0n Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 O ja, opticni senzor v WiiMote ima definitivno zamik. Quote Link to comment
DrMiha Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 preveri če nimaš česa steklenega v bližini. Sam imam tako težavo v dnevni, saj okna za hrbtom in steklena vrata omar precej kvarno vplivajo na signal. Quote Link to comment
admins Anduril Posted September 27, 2007 admins Share Posted September 27, 2007 O ja, opticni senzor v WiiMote ima definitivno zamik. Optični senzor as in pointer? Če govoriš o tem, potem pri tebi nekaj ne more štimati, ker nima zamika ama baš nič, ozr. če ga ima, ga je tako malo, da ga sploh ne porajtaš. Quote Link to comment
ArYeS Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Pointer ima res minimalno zamika, v zeldi ga je več opaznega, ker imajo nek smooth movment implementiran, kateri celotno stvar še malce bolj zamakne. Quote Link to comment
-SkA- Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ne bi ravno reku, da sem kak zamik opazu, pa sem celo Zeldo preigral in kar nekaj RE4. Lahko pa da ste eni bolj dojemljivi kot smo drugi. Pri Zeldi se da zadevo še extra v igrici nastavljat, mimogrede (predvsem širino ekrana). Drugače pa, ste se igrali kaj z sensitivity nastavitvami v Wii meniju? Quote Link to comment
ArYeS Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Zamika v meniju sploh ni opazit pri meni, tako majhen je. V zeldi je pa precej opazen. V RE4 nč. Quote Link to comment
-SkA- Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Si si v Zeldi kaj štimal v nastavitvah širino ekrana? Al širino sensor bara... Ne spomnim se več točno kaj štelaš, vem pa da nekaj kar naj bi izboljšalo natančnost (in morda tudi odzivnost?). Quote Link to comment
Tr0n Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ce res ne opazite zamika, niti v Wii menijih, potem pa res ne vem. Definitivno ni tako responsive zadeva, kot bi morala bit, se pa da prezivet. Quote Link to comment
-SkA- Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Pa si se kaj igral z sensitivity nastavitvami in pa pregledal potencialne light source, ki bi lahko smetili? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 preveri če nimaš česa steklenega v bližini. Sam imam tako težavo v dnevni, saj okna za hrbtom in steklena vrata omar precej kvarno vplivajo na signal. potem tole ni ravno idealno, kajne?: levo od TVja imam stekleno omaro, desno okno, 2 metra pred njim pa steklena vrata (vhod na teraso) . Bom imel kar velik zamik Wiimota kajne Quote Link to comment
rolihandre Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Dokler nimaš kaj za seboj in točno pred sensor barom bi moralo biti OK. Quote http://www.r00li.com Link to comment
DrMiha Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Dokler nimaš kaj za seboj in točno pred sensor barom bi moralo biti OK. mojega mede steklena miza v dnevni, ki je 2 metra od TVja - tako da za normalno igranje moram sedeti med mizo in TVjem, s senzor barom direktno pred mano. Drgače kurzor dela razne čudne manevre Quote Link to comment
aljaz Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 a to je udvisn tud ud steka kaksn je. jst mam tud pred tv mizo k je 3/4 stekla sam jekalenga in je hrapavo obrneno navzgor in tudi pred tv-jem je kalena stena(steklena)? ce bom kupu wii a mi bo pol zarad kalenih sip tud zaustaju? Quote Link to comment
vedernjak Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Pri meni je zelo slabo delal zato pa sem ga tudi prodal. Quote Link to comment
Recommended Posts