Jump to content

Kje se dobijo Wii pointi?

RogueX

Recommended Posts

A ti je teško dat za Mastercard?

Malo pa. Nazadnje ko sem gledal je bil določen minimalen dohodek, pa še plačevat je blo treba mesečno. Če se je pa zadeva spremenila, navalim takoj.

Plačevati mesečno? Za kaj? Za Mastercard se plača letna članarina, ki znaša bivše štiri tisočake.

ali pa greš na a-banko dobiš tam viso electron in plačuješ s tem tako lahko tudi osnocnošolec dobi plačilno kartico visa ter niti plačevat ne rabi mesečne članarnine.

a se da to viso samo pri a banki dobit in ce lahko z njo kopujes po spletnih straneh, ker jst sm se osnovnosolec pa nemorm iz tujine kupvt sstarsi mi pa tud nocjo pusodt vise aal pa mastercarda.

a lahko kdo napopa kako zgledajo wii point ( je to kksna kartica) in koliko jih je najvec na eni >>kartici<<, ker gre moj ati zdej enkrat u nemcijo in mu bom reku da nej kup za usak slucaj ce bom kupu wii da jih bom meu, ce ga pa ne bom kupil(wiija) jih bom pa prodal.

aljazzSLO.jpg

nažalost sem to viso electron za ljudi brez prihodkov zaseldil samo pri a-banki, tak da najbolje da greš tja in se pozanimaš, najbolj ugodna rešitev je to da si nabaviš to kartico

in potem registriraš to na paypal in potem z pay pal plačuješm tak saj jaz delam.

a lahko kdo napopa kako zgledajo wii point ( je to kksna kartica) in koliko jih je najvec na eni >>kartici<<, ker gre moj ati zdej enkrat u nemcijo in mu bom reku da nej kup za usak slucaj ce bom kupu wii da jih bom meu, ce ga pa ne bom kupil(wiija) jih bom pa prodal.

Kartica zgleda nekako takole:

shopPointsCard.gif

Se pa trenutno v Evropi dobi samo različica za 2000 Wii Pointov, ki naj bi bila €20. Različice s 1000, 3000 in 5000 Wii pointipa imajo trenutno samo japonci, vsaj tako pravi wikipedia.

nažalost sem to viso electron za ljudi brez prihodkov zaseldil samo pri a-banki, tak da najbolje da greš tja in se pozanimaš, najbolj ugodna rešitev je to da si nabaviš to kartico

in potem registriraš to na paypal in potem z pay pal plačuješm tak saj jaz delam.

Verjetno govoriš o debetni kartici Visa Electron. Svoje čase se je pri nas pojavljala tudi kreditna kartica Visa Electron, čeprav naj slednja to ne bi bila.

Treba pa se je zavedati, da Visa Electron (debetna) ni enako Visa kartica ali Mastercard kartica. Posledično to pomeni, da mora trgovina specifično jemati Visa Electron.

Sicer pa Mastercard pri NLB dobiš tudi tako, da nekoga z ustreznimi dohodki najaviš kot poroka, ki bo kril izgubo, v primeru da je sam nisi sposoben.