RogueX Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Glede na porazno promocijo Wiija in omejene zaloge robe (komerciala, kaj vam ni jasno?!), se verjetno Wii pointov pri nas ne da kupiti? Ali pač? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted September 25, 2007 admins Share Posted September 25, 2007 Glede na porazno promocijo Wiija in omejene zaloge robe (komerciala, kaj vam ni jasno?!), se verjetno Wii pointov pri nas ne da kupiti? Ali pač? Trenutno jih še nikjer pri nas nisem našel. Se jih pa dobi čez mejo. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins Anduril Posted September 25, 2007 admins Share Posted September 25, 2007 Ja, žal smo bolj kot ne omejeni na nabavo Wii točk preko kreditnih kartic .. Quote Link to comment
PapaDOC Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Sam sem te kartice vidu v nemčiji kak mesec nazaj , mislim da so okoli 20 EUR. V sloveniji jih pa še nism zasledu. LP, pDOC Quote Link to comment
RogueX Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Beda božja. V tujino je mal dolga vožnja zato da kupim par Virtual Console iger, s študentskim tekočim računom si pa verjetno ne morem pomagat. Quote Link to comment
admins Anduril Posted September 25, 2007 admins Share Posted September 25, 2007 Če si pri NLB, imajo očitno sedaj neko akcijo, da lahko študentje dobijo Mastercard brez kakršnihkoli stroškov - to bi rešilo tvoj problem, verjetno. Quote Link to comment
RogueX Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Bi rešilo moj problem, če bi še bil študent, ja No, ja. Bom pa preživel brez Nintendo 64 špilov Quote Link to comment
traktor Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 A ti je teško dat za Mastercard? Quote Link to comment
RogueX Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 A ti je teško dat za Mastercard? Malo pa. Nazadnje ko sem gledal je bil določen minimalen dohodek, pa še plačevat je blo treba mesečno. Če se je pa zadeva spremenila, navalim takoj. Quote Link to comment
ziga Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 A ne obstaja možnoat da en wii pošlje drugemu pintse? Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
Link Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 A ti je teško dat za Mastercard? Malo pa. Nazadnje ko sem gledal je bil določen minimalen dohodek, pa še plačevat je blo treba mesečno. Če se je pa zadeva spremenila, navalim takoj. Plačevati mesečno? Za kaj? Za Mastercard se plača letna članarina, ki znaša bivše štiri tisočake. Quote Link to comment
AndY1 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 A ne obstaja možnoat da en wii pošlje drugemu pintse? Nope. Quote Link to comment
RogueX Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 Plačevati mesečno? Za kaj? Za Mastercard se plača letna članarina, ki znaša bivše štiri tisočake. To je to? Potemtakem pa letim na banko enkrat ta teden. Hvala za info. Quote Link to comment
_tweety Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Za študente ( ) je brez letne članarine, pa še višji limit imamo. Prav fina zadevica moram povedat. Zdaj mi vsaj ni treba več dragemu težit za viso, ko si želim iz tujine naročit kakšno zadevo. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
minos55 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 ali pa greš na a-banko dobiš tam viso electron in plačuješ s tem tako lahko tudi osnocnošolec dobi plačilno kartico visa ter niti plačevat ne rabi mesečne članarnine. Quote Link to comment
aljaz Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 ali pa greš na a-banko dobiš tam viso electron in plačuješ s tem tako lahko tudi osnocnošolec dobi plačilno kartico visa ter niti plačevat ne rabi mesečne članarnine. a se da to viso samo pri a banki dobit in ce lahko z njo kopujes po spletnih straneh, ker jst sm se osnovnosolec pa nemorm iz tujine kupvt sstarsi mi pa tud nocjo pusodt vise aal pa mastercarda. a lahko kdo napopa kako zgledajo wii point ( je to kksna kartica) in koliko jih je najvec na eni >>kartici<<, ker gre moj ati zdej enkrat u nemcijo in mu bom reku da nej kup za usak slucaj ce bom kupu wii da jih bom meu, ce ga pa ne bom kupil(wiija) jih bom pa prodal. Quote Link to comment
minos55 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 nažalost sem to viso electron za ljudi brez prihodkov zaseldil samo pri a-banki, tak da najbolje da greš tja in se pozanimaš, najbolj ugodna rešitev je to da si nabaviš to kartico in potem registriraš to na paypal in potem z pay pal plačuješm tak saj jaz delam. Quote Link to comment
RogueX Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 a lahko kdo napopa kako zgledajo wii point ( je to kksna kartica) in koliko jih je najvec na eni >>kartici<<, ker gre moj ati zdej enkrat u nemcijo in mu bom reku da nej kup za usak slucaj ce bom kupu wii da jih bom meu, ce ga pa ne bom kupil(wiija) jih bom pa prodal. Kartica zgleda nekako takole: Se pa trenutno v Evropi dobi samo različica za 2000 Wii Pointov, ki naj bi bila €20. Različice s 1000, 3000 in 5000 Wii pointipa imajo trenutno samo japonci, vsaj tako pravi wikipedia. Quote Link to comment
-SkA- Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 nažalost sem to viso electron za ljudi brez prihodkov zaseldil samo pri a-banki, tak da najbolje da greš tja in se pozanimaš, najbolj ugodna rešitev je to da si nabaviš to karticoin potem registriraš to na paypal in potem z pay pal plačuješm tak saj jaz delam. Verjetno govoriš o debetni kartici Visa Electron. Svoje čase se je pri nas pojavljala tudi kreditna kartica Visa Electron, čeprav naj slednja to ne bi bila. Treba pa se je zavedati, da Visa Electron (debetna) ni enako Visa kartica ali Mastercard kartica. Posledično to pomeni, da mora trgovina specifično jemati Visa Electron. Sicer pa Mastercard pri NLB dobiš tudi tako, da nekoga z ustreznimi dohodki najaviš kot poroka, ki bo kril izgubo, v primeru da je sam nisi sposoben. Quote Link to comment
traktor Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 V Ljubljani BTC ima Muller 2000 pointsov za 20 EUR, vendar je samo še ena. Quote Link to comment
minos55 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 ali pa da nardiš tak kot jaz z tole kartico na pay pal pa ti vzamejo vsepovsod paypal žće skoro, preko wiija pa lahko tudi kupuješ pointe z njo Quote Link to comment
jurc-back Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Zanima me kje bi se dal dobit pistolo za wii...oziroma tisti nastavek Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
SlashSpeed Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Misliš wii-zapper, ki vključuje igro Zelda Crossbow game? Nisem prepričan če je sploh že izšel. Quote Link to comment
GMT Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Kartico za 2000 Wii pointov sem v četrtek videl v Muellerju v BTCju v Ljubljani. Nisem pa pogledal cene. :doh: LP Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 6, 2007 admins Share Posted October 6, 2007 GMT: daj, če se spomniš še česa, kar so imeli v Muellerju v BTCju, prosim napiši v tale topic, da updejtamo stanje po štacunah. Edit: tudi traktor, prosim. Quote Link to comment
Recommended Posts