Skoči na vsebino

Grafika na Wii-ju


Buffalo

Priporočene objave

  • vrhovni

Čisto s tehnološkega vidika je Wii naspidirani GameCube, mogoče ene trikrat hitrejši, mogoče še toliko ne. V praksi je zaenkrat bolj malo špilov, ki bi nadmoč v primerjavi z GCjem znali pokazati - kot so omenili že malce višje, bo en izmed (zaenkrat videnih) najlepših špilov Super Mario Galaxy, ne gre pa zanemariti tudi Metroid Prime 3 in še kakšnega biserčka.

V pravih rokah bi bil Wii zmožen iz sebe iztisniti marsikaj, tragika je v temu, da se veliki večini studijev ne da toliko poglobiti vanj in izkoristiti, kar jim je na voljo .. :no_no:

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...
  • Pred 1 mesecem ...

"wii ima slabšo grafiko , bla bla bla ...." < ni bil qoute , nasplošno mislim

JA IN

Grafika je nekaj kar je meni najzadnji problem pri igrici , in zato je wii najbolsi , wii je konzola , konzola se ne more primejat z PC tak kot so naredli v PC formatu(bzw) , primerjajte velikost wii z 360 in ps3 !! , tut ps3 in xbox sta prevec podobna PC , kar pa je bzw , igre so tut zanič , lahko pa jih igram na PC , zakaj bi rabo potem takšne konzole.

Vsi mislijo da ma grafika nekaj vlkega pomena , dandanes je grafika dovol dobra in tut na wii je , ampak ljudje zamenjujejo nekaj , wii ma ponavadi narisan stil grafike (galaxy , smash , etc.) kar je men zelo vsec kr se mi ne da vedno gledat nekega smotanega američkastega blood stila.Pri metroidu se kaze prava grafika Nintendota , kar je seveda cisto dovol za wii , kje to pise da bi mogla biti boljša, v buči microsofta , al v riti sonija. :doh:

pomenben je gameplay , zanimivost , izvirnost , in seveda sam nintendo wii z najbolsimi kontroleri.

Polek tega , kaj si naj zacnemo z ps3 blurajom pa nekimi HDMI vhodi pa dvd player pa ipod recharger pa whatever , nimamo vsi HDTV , pa nekaterim so ipodi bzw , pa nimamo vsi plasm , in res zakaj bi dnar zapraulu za neko konzolo s vsemi funkcijami , ko jih sploh nerabim in ko jih ima PC . wii je res nabolsa izbira , kako za kerega , ampak nazalost veliko ljudi igra(ali pa smo kupi) samo zarat grafike , to je pa res bedarija , zato pa se je zacel na ps3 nabirat prah. ps3 ni konzola. Xbox pa tut nic kaj bolsi.

Ena najvecjih stvari kar pa naredi da vedno in samo kupujem od nintendota je: da ker so igre tako dobre in seveda iz tega nastajajo vedno bolse serije. wii je najbolša izbira (tistim ki so seveda istega mnenja ko jas) moč pa mu dajejo najboše igre.

Kaj je mel PC format o kritiziranju konzol in primerjanju z PC , napisano , je vse "mimo" in bzw , narjaš bi izrezo tiste strani , edino kaj je dobro , je da o wii-ju niso meli dost za kritizirat.:ihih: seveda iskali so nek izgovor zakaj bi naj bil slab in zaceli bluzit o grafiki. JA edino o grafiki.

Sory za kaksen off topic , ampak ce ze zacnem nekaj , morm povedat do konca. :)

sg1atlantis.jpg
Link to comment
Meni je grafika na Wiiju čisto zadovljiva, ....

100% agreed

......je pa res, da nimam kakšnega XBOX360 ali PS3 da bi lahko primerjal...

pa NE RABIŠ se s tem obremenjevat , nikjer ne pise. vedno kupij samo od nintendota pa bos bol srecn z igrami se dolgo , kot pa 2 uri 360/ps3 "jo kaka grafika!" in nikoli vec.

sg1atlantis.jpg
Link to comment
Če bi kupoval vse od Nintendota, bi se v moji kolekciji znašli tudi "biseri" ala Yoshi's Safari, Dr. Mario 64, Kirby's Air Ride,.. :?

ja mislim zdaj , od zdaj naprej , zakaj pa bi te nazaj kupoval , .. jas sem joshi story igral sam ne dugo , pr neki frendici (ko sem bil 7-9 let star) :? zaj pa bi hotu , kr takrat mi je slo nazivce nisem znal naprej po misijah

sg1atlantis.jpg
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.