Skoči na vsebino

x360 ali wii


aljaz

ali x360 ali wii  

66 glasov

  1. 1. ali x360 ali wii



Priporočene objave

ja glede na to, ker imas ze vse te konzole po enem kopitu, bi ti predlagal wii zaradi cisto novega nacina igranja iger.

za navadno klasicno igranje pa se vedno imas PS2 oziroma PS3.

zdaj ce ti pa wii ni vsec (mislim igre, ki so na njem) pa vzami xbox 360 zaradi večjega izbora iger, kot je pri PS3.

Točno tako :) :thumbup: ...glede izbora iger pa mislm da je samo trenutno tako...kmalu bo drugače :D:beer:

Link to comment
X-Box360 in PS3 imata oba odlično grafiko, pa čeprav ima xbox 360 veliko dobrih iger jih bo pravtako imel PS3. Tako, da mislim, da ne rabiš x-box 360 in si raje kupi Wii saj se boš ob njemu zabaval še leta :thumbup:

ah kako, bo ps3 vzel.....wii,ps3 in x 360 metat v enak koš, vse konzole so res težak nakup, ok če poznaš vse konzole, moj nasvet je trnutno če gledaš ps3 in x360, da se vseeno še za recimo obdobje 1leto splača meti raje x 360, čeprav pa je težko res rečti da bi imel raje x360, kot wii, pomoje je konzolo wii najbolje probati, ker x360in ps3 sploh nerabiš sprobavat (če veš kako mislim), wii pa kr.....pomoje sama anketa ne bo čist realna, sm zaradi tega, ker kdor wii-ja ne proba igra, bo težko sodil po slikah grafike kakšna je konzola odlična ali ne, pri wii-ju je zame res igralnost nadmočna-ok totalno zabavna...moje mnenje pač. :zzz:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Jaz pravim Wii. imaš že eno konzolo, ki uporablja standardne gamepade inima standardno čedalje bolj zmešane igre zato bi se bilo lepo odločit za nekaj novega kar še nimaš. ima nekaj edinstvenih iger, ki jih drugje ne boš srečal. Sam imam sicer Wii in X360 in nobenega nebi zamenjal ampak Wii je boljši, ker take standardne konzole že imaš in je čas za nekaj nestandardnega.

Link to comment
to vem da je odlocitev moja in ta teden grem v bb giga in bom sprobal wii.

ce mi bo zelo všeč bom kupil wii ce ne pa x360 .

policaj sej vem da anketa ni cisto realna ampak z njo zelim vidt kaj majo ljudje rajs(se pa tud taki najdejo k sam mal klikajo :annoyed: :bringiton: )

v BB daljinec Wiimote ni nastavljen prav, zato ima kar dosti zamika itd. :thumbdown: ,samo povem da ne boš razočaran (wiimote je normalno ZELO natančen minimum zamika)

Link to comment

danes biu u bb giga. sprobu sem wii in mi je zelo všeč edino kar me mot je to da pr tenisu ne laufas ti(a se da u nastavitvah nastimat da jaz laufam) in to daa mors zelo počas dalinc uporablat. durgac mi je pa hud in tud en nou nacin igranja in tk kt je reku policaj da mores wii sprobat cene ne mores kumentirat :beer::beer::car::car:

res en velik plus za wii! :)

tko da bom pomoje kr wii kupu sam nicem se cisto preprican. :rockbrow: :bleh:

aljazzSLO.jpg
Link to comment
Jaz sem ga danes tud probo v BB ,pa me enako moti pri tennisu ono da ne hodiš sam :lol: Drugače pa kul res svetovno.Jah saj že mam za wii sam fotr ne pusti da bi še eno kupu :annoyed: :eviltongue: No bom vido bom probo kak napizdit. :beer:

Ko boš hotu malo bolj "pro" igrat, se boš začel ukvarjat s tem, kam žogica leti. Ker je pri tem timing zelo pomemben, verjami da nočeš še laufat levo desno zraven. :P

Wiisports je kar dobro narejen. Primeš v roko in že igraš in se zabavaš. Ampak to nikakor ne pomeni, da nimajo igre globine in da ni stvari, ki jih lahko natreniraš. Ko se poglobiš v zadeve, ratajo precej zahtevnejše. Seveda ti ni treba, če se ne želiš. Lahko samo malo mahaš in se zabavaš. :P

Link to comment
to vem da je odlocitev moja in ta teden grem v bb giga in bom sprobal wii.

ce mi bo zelo všeč bom kupil wii ce ne pa x360 .

policaj sej vem da anketa ni cisto realna ampak z njo zelim vidt kaj majo ljudje rajs(se pa tud taki najdejo k sam mal klikajo :annoyed: :bringiton: )

ne da ni realna, sm odgovori niso relani, marsikomu je pomoje wii res všeč ga nima, ga je enkrta igral in bo rekel da je wii boljši nakup,je kr težka odločitev, na koncu še sebek pravi da prhajajo hude igre enako za 360, če si tehnica po h, bo tole še res zanimivo....še meni neb blo lahko :beer:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.