izobčenec Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 zanima me če je kdo to igrco ubrnu ker bi rabu nekej nasvetov Quote Link to comment
Bianca Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Jaz imam zaenkrat samo demo, tako da še ne morem svetovat. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
izobčenec Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 ko bo kdo ubrnu to igco mi prosm napište ker mam par uprešan Quote Link to comment
jurc-back Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 igro sem kar veliko preigral in mi je bla najhujsa... Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
shoelace Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 ko bo kdo ubrnu to igco mi prosm napište ker mam par uprešan Jo mudel, jzt sm lih ubrnu tto igrco. Ti kr upreši Quote xFire: spankrock Link to comment
izobčenec Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 jest sm v unmu mest k imaš slya, želvo, miš, medveda,čarodeja, in nilskega kona. v tisti sobi k more sly lovit tiste vaze. poj si pa želva pa morš uno lisico vodt pa ne vem kuko. Quote Link to comment
izobčenec Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 a slučajno kdo ve Quote Link to comment
Recommended Posts