Jump to content

[PS2] ps2 igre

izobčenec

Recommended Posts

Halo 3

--

... ahaha, še malo, pa se moram sam sebe bennat! :ihih:

Samo ej, hype je prevelik. :love:

Drugače pa je tko, res preširoko vprašanje, da bi dobil konkreten odgovor. PS2 ima vsaj ene 50 ZELO ZELO kvalitetnih, bom rekel kar must-buy iger, pa še kake 50 skritih cvetk, a bolj za ljubitelje določene zvrsti. A treba je napisat, kaki žanri nas zanimajo, če ne je predolga. :razzy:

Obstaja nekaj must-have špilov, ki jih more preigrati vsak, ki si lasti PS 2.

To so:

ICO

Shadow of the Colossus

God of War 1 & 2

Resident Evil 4

Devil May Cry 3

Okami

Praviš, da te zanimajo strelske igre?

Potemtakem ti priporočam verjetno najboljšo strelsko izkušnjo na PS 2, igro z imenom Black. Imaš sicer še veliko MoH in CoD verzij, ampak te lahko igraš tudi na PC-ju. Obstaja tudi serija z imenom James Bond, vendar so vsi deli le-te zelo povprečni, če ne kar podpovprečni. V skrajni sili si lahko ubodeš tudi Killzone ali Cold Winter. Poguglaj kaj to biti.

Težko svetujem katere igre naj bi ti bile všeč, saj kot je nekdo rekel, je 100 različnih okusov, pri 100-tih različnih ljudeh. Te npr., ki jih je naštel kifni so men komplet bedne (sorry kifni, to je samo moj različen okus od tvojega), O.K., razen GTA včasih kaj odigram, zato je res ful težko svetovat in priporočat igre za človeka, ki ga ne poznaš. Je pa res, da se nekako lažje odločiš, če ti povemo, katere igre mi radi igramo. ;) Meni sigurno daleč najboljša igra za PS2 je GT4, zdej pa če imaš rad avtomobile ti bo, če nimaš ti sigurno ne bo...tako je to. :fiufiu:

Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh.