izobčenec Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 katere igre mi proporočate za ps2 hvala za odgovore Quote Link to comment
kekken3 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Halo 3 -- ... ahaha, še malo, pa se moram sam sebe bennat! :ihih: Samo ej, hype je prevelik. Drugače pa je tko, res preširoko vprašanje, da bi dobil konkreten odgovor. PS2 ima vsaj ene 50 ZELO ZELO kvalitetnih, bom rekel kar must-buy iger, pa še kake 50 skritih cvetk, a bolj za ljubitelje določene zvrsti. A treba je napisat, kaki žanri nas zanimajo, če ne je predolga. :razzy: Quote Link to comment
Sumadinac Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Ps2 Black, Sniper Elite, Gran Turismo 4, Scarface, God of War I in II... Quote hasta la victoria siempre www.3d-svet.com Link to comment
izobčenec Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 zaniamajo me pred usem strelske Quote Link to comment
Sumadinac Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Sniper elite zagotovo piporočam in pa Black. Quote hasta la victoria siempre www.3d-svet.com Link to comment
lukidd Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 scarface? pa daj no, n00b en. kje so pa ICO,SOTC, ratchet & clank... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Vert Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Obstaja nekaj must-have špilov, ki jih more preigrati vsak, ki si lasti PS 2. To so: ICO Shadow of the Colossus God of War 1 & 2 Resident Evil 4 Devil May Cry 3 Okami Praviš, da te zanimajo strelske igre? Potemtakem ti priporočam verjetno najboljšo strelsko izkušnjo na PS 2, igro z imenom Black. Imaš sicer še veliko MoH in CoD verzij, ampak te lahko igraš tudi na PC-ju. Obstaja tudi serija z imenom James Bond, vendar so vsi deli le-te zelo povprečni, če ne kar podpovprečni. V skrajni sili si lahko ubodeš tudi Killzone ali Cold Winter. Poguglaj kaj to biti. Quote Link to comment
izobčenec Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 ok hvala kaj pa pravite na splinter cell double agent Quote Link to comment
Vert Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Tole ni ravno streljačina. Po najboljšem tretjem Splinter Cellu, manjši padec imenovan Double Agent. Če še nisi, raje preigraj Chaos Theory in prejšnja 2 dela. Quote Link to comment
izobčenec Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 kaj pa mislite o cod 3 men je bila ta igrca zelo ušeč aja pa tut ubrnu sm god of war 1 in 2 Quote Link to comment
Sumadinac Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 @lukidd Poslušaj tale tvoj n00b si lahko zatakneš :rockbrow:. Če tebi kakšna igra ni všeč še ne pomeni da je zato slaba. 100 ljudi 100 okusov. Quote hasta la victoria siempre www.3d-svet.com Link to comment
izobčenec Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 ti si neki nekam zatakn Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 tole ni bilo namenjeno tebi ampak Lukiddu Quote Link to comment
izobčenec Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 POTEM MI PA OPROSTITE Quote Link to comment
kifni Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Manhunt 1 pa še 2 ko izide Metal Gear Solid God Of War 1 in 2 Prince of Persia vse 3, sploh 2ka seka GTA vse pa še vse tist kar je vert naštel in še kaj bi se našlo pa se ne spomnim zdele. Quote Link to comment
Bianca Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Težko svetujem katere igre naj bi ti bile všeč, saj kot je nekdo rekel, je 100 različnih okusov, pri 100-tih različnih ljudeh. Te npr., ki jih je naštel kifni so men komplet bedne (sorry kifni, to je samo moj različen okus od tvojega), O.K., razen GTA včasih kaj odigram, zato je res ful težko svetovat in priporočat igre za človeka, ki ga ne poznaš. Je pa res, da se nekako lažje odločiš, če ti povemo, katere igre mi radi igramo. Meni sigurno daleč najboljša igra za PS2 je GT4, zdej pa če imaš rad avtomobile ti bo, če nimaš ti sigurno ne bo...tako je to. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
PaNdEcK Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Se popolnoma strinjam z Bianco. GT4 je res a-must-have igra za PS2. Toplo priporočam Quote Link to comment
Recommended Posts