iCharlie Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Kere slusalke bi kupili za PS5: Sony pulse 3D Arctis wireless pro Arctis 7P Logitech G Pro X wireless lahko tudi kaj tretjega 🙂 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 11, 2021 admins Share Posted June 11, 2021 To imaš pa velik cenovni razpon. 🙂 Po kvaliteti zvoka bi naj šlo tako: Arctis wireless pro Arctis 7P Sony pulse 3D - namenska tema z opisom: Za Logitech G Pro X wireless pa nisem čisto prepričan, ampak bi rekel da so med obema Arctis slušalkama. Glede na to, da si objavil v namensko sekcijo foruma, predvidevam, da si tudi že videl Penrose X temo (in primerjavo z Astro A50 gen 4): @conali bi pa moral imeti feeback za Arctis wireless pro (če mu že niso ob unboxingu razpadle 😛). Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
iCharlie Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 V bistvu bi najraje slisal “kupi pulse 3D” 😄 100eur pa mam mir. Astro se verjetno kul, samo so mi grde, Audeze pravtako. najbolj so mi vsec arctis wireless pro, minus je samo cena in pa, da niso ravno najnovejsi model. Mogoce kdo, ki jih ima lahko napise kaj o vhodih. Zanima me ce je mozno povezat: usb za ps5 optiko za receiver (za gledat filme) klasicen 3.5 vhod za PC (glasba) Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 13, 2021 admins Share Posted June 13, 2021 @conali Prosim če za moment izpustiš pivo iz rok in pokomentiraš. 🍺😁 1 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
N7 Ozi Posted June 14, 2021 N7 Share Posted June 14, 2021 @iCharlie mojster... kako naj ti resno komentiram, če imaš ceovni razpon širok kot fuzbal plac, najboljši set te pa ne zanima, ker so grde? Nabavi Pulse pa imaš mir. 😉 Quote Link to comment
conali Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 (edited) Torej, pri arctics imas base station, ki ga klopis na napravo. Za PS5 je to zrihtano tako, da enostavno vklopis preko USB porta na konzoli ( po firmware update-u lahko izberes source PS5, brez update-a pa naj bi preko PS4 opcije tudi delovalo ). Imas seveda tudi optical in/out, vendar jst tega ne uporabljam. TV imam povezan preko soundbara. Preko PS5 USB povezave se mi tudi napaja, da se mi prizge samo ko je konzola aktivna, tako da drugih sourcov niti nimam aktivnih, ker je takrat, ko je konzola v rest mode base station izklopljen ( oz. jst imam se 3h aktiven, da se baterija vmes tudi se fila), imas pa tudi DC-USB kabel, ce bi rad uporabljal tudi za druge source. Source lahko premikas direktno na postaji ali pa preko slusalk. Kolikor sem testiral dela cisto vredu mi vse ( prvic mi je sicer nekaj wireless se odklapljal, ampak kasneje nisem vec tega zasledil). Meni je za nakup odlocilno to, da lahko slusalke uporabim tudi preko bluetootha in mi ni treba base station premikati v drugo sobo. Edited June 15, 2021 by conali Quote Link to comment
Recommended Posts