Bessie Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Lexus Virtual Open Samo škoda, ker je samo za US prebivalce. Quote Link to comment
mumbo Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Na žalost je tako, da imajo v ZDA in drugih večjih državah (recimo UK) ful dobre nagradne igre in nagrade, pri nas je pa tega malo. Pač mali trg in malo kupcev, tak da ne more biti velikih nagradnih iger. Vau, avto ki ga bo zmagovalec dobil za eno leto zgleda makina. Quote Link to comment
Bessie Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Ne zgleda je makina Quote Link to comment
rolihandre Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Hihi ljubim Lexus! Obesek za ključe že imam samo še avto rabim ! Drugače pa tale nagrada je makina. Fora je v tem, da tega avta sploh še ne delajo serijsko zaenkrat. Quote http://www.r00li.com Link to comment
anc165 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Zadnji del so ukradli BMWju :thumbdown: Quote Link to comment
tuning Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Sploh 4 auspuhe Bi jih moral BMW patentirat. Dalec od BMWja, ce mene prasas. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
rolihandre Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ampak Lexus poščije BMW na celi črti. Lahko kopirajo izgleda ampak sama kvaliteta avta in vsega je pa res prestiž. Quote http://www.r00li.com Link to comment
PaNdEcK Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ampak avto res ful dobro zgleda! Vsaka čast Lexus Quote Link to comment
anc165 Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ampak Lexus poščije BMW na celi črti. Lahko kopirajo izgleda ampak sama kvaliteta avta in vsega je pa res prestiž. M5 pa tale posran lexus.Ugibaj kje ostane tale lexus (na štartu) pa ne govor da je lexus boljši od BMW sigurno si ljubitelj mercedezov al pa audijov sploh pa avto lahko nabutaš z usakršno koli opremo (tudi BMW je lahko prestižno poln sam potem mora biti tudi tvoja denarnica) pa ne govor da je lexus bolši :doh: Quote Link to comment
rolihandre Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Drugače ne govorim za dirkalne avtomobile ampak govorim za opremo in samo udobje. Pri nas doma imamo sicer BMW serije 5, ampak sem se imel priložnost peljati z lexusom. In verjemi mi, da nočem niti slišati, da je BMW dober avto. Pa, da slučajno ne boš mislil, da mamo kako staro škatlo brez opreme. Ajde pri BMWju je zanimiv iDrive, Bluetooth, navigacija pa v SLO ne dela. Sedeži pa so totalno neudobni. Quote http://www.r00li.com Link to comment
admins Anduril Posted September 30, 2007 admins Share Posted September 30, 2007 Oi, a boste nehali bluziti o avtomobilih v Wii podforumu? Če se mislite kregati o superiornosti določenih avtomobilskih znamk, ponucajte za to Razno. Quote Link to comment
Bessie Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 Sem mislil da bodo odzivi v stilu: vau z Wii-jem lahko dobiš avto!!!, zdaj pa tole :doh: Quote Link to comment
Recommended Posts