shorto Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 LP! Mene pa samo zanima če slučajno kdo ve če obstajajo brezžični joypadi za ps2? Če obstajajo bi prosil če mi lahko sporočite tudi kje bi ga lahko kupil. LP Quote Link to comment
PaNdEcK Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Obstajajo, obstajajo. Sicer ne vem, kako se obnesejo, tako da ti mora to en drug povedat. Sem pa gledal enega (ali 2 ) v Big-Bangu v Sl. Bistrici. Cena pa niti ni tako visoka. Če se ne motim je nekje med 15 - 20 €. Upam, da sem kaj pomagal Quote Link to comment
Bianca Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Seveda si pomagal , sedaj pa bom probala pomagati še jaz: http://www.playgame.biz/index.php?pojdi=izdelek&ID=1023 LP Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Fedor Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Ne kupuj teh jajc, ker boš rabil 1 leto, da se navadiš na prijem. Edini, ki je kolikor toliko podoben originalnemu je od logitecha.....logitech wireless precision controller, 25€ v BigBangu. LP! Quote Link to comment
Bianca Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Aja? No, pa povej oz. argumentiraj svoj post malo na daljše, prosim Razloži mi besedo "jajc". Hvala. LP Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
tuning Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Jaz uporabljam brezžično zadevo pa še noname, no ena firma je, kitajska in sem zelo zadovoljen. Mi je skoraj bolj všeč kot originalni , ker je malo težji. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Fedor Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 sej original wireless za PS2 ne obstaja, so pa vsi težji ker so v njem še baterije.....jajc pa zato, ker je design totalno zgrešen. Če si lastiš PS2 original controller že več časa boš rabil zeloooo veliko časa, da se privadiš na zgoraj navedenega, ker je velika razlika v dimenzijah. Pri meni, ko sem igral PES6 on-line z njim, kjer je potrebna 100% koncentracija in odličen prijem controllerja ni zdržal veliko in dokaj kmalu končal v bližnji steni... Quote Link to comment
tuning Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Saj je enak po velikosti kot original. Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Fedor Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 ?!? enake velikosti kot original...kaj govorimo o zgoraj navedenem linku? če je tako potem so me osleparili in meni dali čisto drugačen original controller Quote Link to comment
tuning Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Originalnega RFa ni to itak, govorim o primerjavi med originalnim žičnim in neoriginalnim brezžičnim. Ok, pač tebi ne sede, kar pa še ne pomeni da nikomur ne. Meni je všeč, po velikosti je enak kot originalni žični , le da je malo težji ( pač baterije ) , kar mi pa še bolj ustreza , zaradi boljšega občutka da imaš nekaj v roki:) Upam da bo tudi zdržal toliko časa kot originalni žični kontroler. ps, to je moje osebno mnenje in se lahko kreše z vašim:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
shorto Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 hvala vsem za odgovore zdj me pa sam zanima a ma kdo izkušnje z Genius gamepadi? Sem glih na dom dubu reklamo od neckermann-a kjer je samo 7€. Polno ime naj bi blo GamePad Genius WirelessBlaze. Quote Link to comment
kekken3 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Večkrat sem zasledil, da so Hori Wireless PS2 joypadi vrhunska zadeva in požegnani od Sonyja (Hori itak dela izredno kvalitetne artikle - top arcade sticke, top pretvornike, top prvleke za LCD zaslončke...). tu je prvi random link z eBaya, kjer je notri pad, a itak, Google saves. KLIK Quote Link to comment
2kwik4ya Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Če že kupuješ wireless controller, potem raje vzemi tega od Ligitecha. Res je malce višja cena, toda mnogi kupci pravijo da je odličen. Jaz bi na tvojem mestu raje nekaj denarja prišparal in kupil od Logitecha Quote Link to comment
Recommended Posts