aljaz Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ali mate MOH Airborne? Ce ga imate, ali igrate kej preko interneta in seveda kdaj? Katere mape in katero igro? Jaz igram omenjeno igro preko interneta okoli devete, desete ure, saj popoldne ni toliko igralcel, saj američani takrat spijo :red: , zvečer se pa vse spremeni. Igralcev je zelo veliko in tudi dobrih. Največkrat igram mapo neptun in igro OA(podobno kot ctf pri cod2). Če kaj igrate se lahko tuki na forumu zmenio in kakšno odšpilamo. Moj nik je aljaz93, če me boste kdaj zasledili. P.S.:Jaz mislim za PC. Quote Link to comment
MaDrung Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 ja jaz jo imam vendar sem se SPja komaj dotaknu, na MP pa se nisem zasel. no igral bom 100%. imam pa xbox 360, tak, da mislim, da se zaenkrat ne bova srecala. moj nick: MaDrungSI Quote Link to comment
aljaz Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 jaz sem mislil za pc. Quote Link to comment
MaDrung Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 ah se opravicujem, ker sem spregledal napis PC. no za PC si je se nisem omislil. Quote Link to comment
aljaz Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 Ne sej nisi spregledal. az sem dodal pc, ker sem pozabil . Se opravičujem. Quote Link to comment
Recommended Posts