kilzorz Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Yo, sm velik fan JRPGjob. Pred kratkim sm slisu za en fajn spil k se imenuje Eternal Sonata. Sm mal prebrsku o tem spilu in zdej me res ful mika ta spil nabavt. No zdej bi pa prosu se vas da posljete vase mnenje v tem spilu (kako vm zgleda etc). Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Klele očitno JRPG-ji ne padajo na plodna tla. Odprl sm že temo za Enchanted arms pa noben ne reagira ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
SolidG Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Na plodna tla ne pade zaradi bednih prvih postov, ki bi morali služiti kot uvod v temo - se pravi ustrezen opis, vsaj kakšna slika/povezava in še bi se našlo. Ja, malce truda treba vložit. Quote Link to comment
miwche Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Jah, če si fan japRPGjev bo Eternal Sonata kar v redu, lahko si ogledaš tudi ocene na netu, povečini je zelo dobro ocenjena. Meni je recimo tudi Blue Dragon v redu. Dobil je dosti slabih ocen in mnogim gre na jetra, meni je kar lušna zadeva, kot prijeten popoldanski anime. Samo sem se zajebal ker sem naprej gledal anime in liki v animeju imajo zelo drugačne karakterje, recimo Shu ni tako dosadan kot v igri, kjer zgleda en aroganten mulo. Jaz bom sigurno nabavil ES ,samo čakam da pride kje v bližino. Quote Link to comment
Recommended Posts