Sasuke Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Katere igre za xbox360 so vam najbolj všeč? Men so: 1. HALO 3 2. GRAW 2 3. FORZA 2 4. GOW (dodajam sem pozabu) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
MaDrung Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 ja v top so: CoD4: Modern combat halo 3 MOH: Airborn GoW GRAW2 Bioshock overlord rainbow six: vegas the elder scrolls 4: oblivion........ Quote Link to comment
Guest Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Heh glede na to da sta edini, ki ju zaenkrat igram Table Tennis in Bioshock verjetno bo to to Halo 3 imam nemški tako da na žalost ne moram soditi, ker si z nemščino nisem ravno domač. Quote Link to comment
retro Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 NHL 08 je ziher nekje na vrhu, ker ponuja enostavno obilo zabave, vedno nove in sveže nasprotnike, res izjemno kontrolo in še kaj drugega. Najbolj pa cveti preko xbox live-a. Mogoče sem edini ampak, če bi na xboxu lahko igral samo eno igro bi izbral NHL 08 Zelo sem navdušen še nad FORZA MOTORSPORT 2 - naj dirkačina, to bi bila moja izbira, če bi se šlo za dirkačine. V take detajle ne gre nobena dirkačina in prav to me drži pri ekrani, na tone nastavitev, kar pomeni, da je igra zelo dinamična in se je praktično ne moreš naveličat. Tudi grafika je superiorna ampak najbolj me pa preseneča fizika - nemci bi temu rekli dauerbrenner! - tudi CMR Dirt je zelo dober, edina slaba lastnost... je to da so vključili preveč avtomobilov... upam, da se bo naslednja verzija posvetila LE in LE pravemu rallyju, ker se še da dosti stvari spremenit. Pač vožnja z buggiji mi je prepočasna in prelesena, i`m a rally fan. Bioshock mi je tudi zelo všeč ampak nimam glih rad veliko ZF v igrah... Naprimer kak GOW pa Call of Juarez meni definitivno bolj sedeta, a kaj ko je malo morje dobrih iger... graw2 pa rs vegas..... uh.. Moje mnenje je, da je na xboxu enostavno preveč iger in mislim, da imamo vsi velike sezname, katere težko skrčimo. No vsaj pri meni je tako. Za zdaj bi dodal še samo eno igro in to je Fight Night Round 3, zelo so jo priprbližali pravemu boxu... vse je super.. na živce mi gre le to, da se prehitro utrudim igrat z xbox controlerjem, ker so te "ročke" mogoče malo pretrde... sicer pa to ni igra kriva, it`s my fault... kako vi rešite ta problem? Quote Link to comment
R3LIX Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 1. Hour of Victory :bowdown: 2. Cabela's Adventures 3. Transformers The Game :bowdown: hehe. ok joke na stran 1. Halo 3 (epski in nasploh legendaren špil) :bowdown: 2. GoW (leđenderi) 3. Crackdown (noro velika doza zabave, še posebaj v co-op "cheat" mode-u) Quote Link to comment
Mentor73 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Hja, Halo 3 še nimam, in ga bom verjetno za nekaj časa prestavil, ker imam še kar nekaj iger za preigrat. Najprej bom verjetno nabavil Orange Box (slednjo verjetno za PC, tako da ne šteje zraven) ter Mass Efect, tako da se bo moja lestvica do konca leta verjetno spremenila: 1. GOW 2. Bioshock 3. PGR3 Obetavni kandidati za nakup letos: Army of Two Assassin Creed Halo 3 seveda Fable 2 Quote Posedujem: Xbox360.2, Gears of War, KAMEO, NFS: Carbon, PGR3, Lost Planet, Ninja Gaiden Black, Bioshock, Mass Effect LE, PGR4 Link to comment
kekken3 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Evo končno eno "naj igra" temo, ki si dejansko zasluži anketo. In sicer v stilu: 1. Halo 3 2. nekaj drugega Kot nekdo, ki si je sistem kupil 26.9, jasno glasujem za taprvo. Quote Link to comment
kilzorz Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Halo 3, bo pa Lost Odyssey :bowdown: Quote Link to comment
rolihandre Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 1. Forza motosport 2 2. Crackdown Quote http://www.r00li.com Link to comment
Sumadinac Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 - Gears of War - Dead Rising - GRAW 2 - Forza Motosport 2 - Bioshock Vrstni red ni pomemben, res pa je da je sem si Xbox360 kupil zaradi igre Dead Rising (yap zombie freak ) Quote hasta la victoria siempre www.3d-svet.com Link to comment
shoelace Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Najboljše ni saj so vse enakovredno epske, od GoW, Bioshock, Halo 3, Dead Rising, FM2, PGR3, Crackdown, Oblivion itd... pa tiste, ki prihajajo enako - AC, LO, GTA IV, Mass Effect, WIC, Endwar... Quote xFire: spankrock Link to comment
MaDrung Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 men je pr halo 3 najbolj qul singleplayer, MP pa mi ni prevec vsec. seveda pa tudi ni slab.... prek MP bolj cakam igro Call of Duty 4: Modern Combat za katero so moja pricakovanja po pretekli beti Quote Link to comment
moznar Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Halo 3 singleplayer (če lahk temu tko rečem) mi je kul samo co-op varijanta. Multija še nisem probal, ker še nisem dobil golda (novga računa se mi pa tud ne da delat). Takoj k ga dobim se vam pa prdružm. Quote I say if we want to make any real progress, we ditch the cripple. Link to comment
Vert Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 men je pr halo 3 najbolj qul singleplayer, MP pa mi ni prevec vsec.seveda pa tudi ni slab.... prek MP bolj cakam igro Call of Duty 4: Modern Combat za katero so moja pricakovanja po pretekli beti Modern Warfare Quote Link to comment
whothafunk Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 crackdown boom boom rocket Quote Link to comment
Mini.Shark Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Verjetno bo to Dead Rising :bowdown: off topic:Mogoče kdo ve če delajo 2 del? Quote Link to comment
Sumadinac Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Verjetno bo to Dead Rising :bowdown: off topic:Mogoče kdo ve če delajo 2 del? Nekje sem bral, da naj bi Konami iz te igre naredil franšizo. Tako kot je Resident Evil serija....Močno si želim, da je bila informacija prava :thumbup: Quote hasta la victoria siempre www.3d-svet.com Link to comment
MaDrung Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 uh, dead rising pa je ja kr neki. no sicer sem igral samo demo in igra nekako ni bila po mojem okusu... mislim kar sm iz dema potegnil je samo klanje brez logike. pa se vsi napadi so isti. edino po orozjih se razlikujejo. mislim kr neki. sicer pa vsak ima svoj okus. si pa nisem mislil, da bo ta igra toliko popularna. Quote Link to comment
shoelace Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ja v demu ni nobene zgodbe in ničesar kar je v celem špilu, zato priokus, da samo kolješ. Verjem v celotnem špilu to ZDALEČ ni prvi namen. Orožja so pravzaprav vsi predmeti, daleč najbolj efektivno pa je ziher pretepanje z golimi rokami, ki je kar težko in ponuja okoli 15 udarcev in brc. Ta špil je men pač legenda, moreš odigrat celga, da vidiš za kaj se gre, po demu pač ne sodit. Quote xFire: spankrock Link to comment
Recommended Posts