Skoči na vsebino

Naj xbox360 igra


Sasuke

Priporočene objave

NHL 08 je ziher nekje na vrhu, ker ponuja enostavno obilo zabave, vedno nove in sveže nasprotnike, res izjemno kontrolo in še kaj drugega. Najbolj pa cveti preko xbox live-a. :car:

Mogoče sem edini ampak, če bi na xboxu lahko igral samo eno igro bi izbral

NHL 08 :)

Zelo sem navdušen še nad FORZA MOTORSPORT 2 - naj dirkačina, to bi bila moja izbira, če bi se šlo za dirkačine. V take detajle ne gre nobena dirkačina in prav to me drži pri ekrani, na tone nastavitev, kar pomeni, da je igra zelo dinamična in se je praktično ne moreš naveličat. Tudi grafika je superiorna ampak najbolj me pa preseneča fizika - nemci bi temu rekli

dauerbrenner! - tudi CMR Dirt je zelo dober, edina slaba lastnost... je to da so vključili preveč avtomobilov... upam, da se bo naslednja verzija posvetila LE in LE pravemu rallyju, ker se še da dosti stvari spremenit. Pač vožnja z buggiji mi je prepočasna in prelesena, i`m a rally fan. :)

Bioshock mi je tudi zelo všeč ampak nimam glih rad veliko ZF v igrah... Naprimer kak GOW pa Call of Juarez meni definitivno bolj sedeta, a kaj ko je malo morje dobrih iger... graw2 pa rs vegas..... uh.. :)

Moje mnenje je, da je na xboxu enostavno preveč iger in mislim, da imamo vsi velike sezname, katere težko skrčimo. No vsaj pri meni je tako.

Za zdaj bi dodal še samo eno igro in to je Fight Night Round 3, zelo so jo priprbližali pravemu boxu... vse je super.. na živce mi gre le to, da se prehitro utrudim igrat z xbox controlerjem, ker so te "ročke" mogoče malo pretrde... sicer pa to ni igra kriva, it`s my fault...

kako vi rešite ta problem?

Link to comment

Hja, Halo 3 še nimam, in ga bom verjetno za nekaj časa prestavil, ker imam še kar nekaj iger za preigrat. Najprej bom verjetno nabavil Orange Box (slednjo verjetno za PC, tako da ne šteje zraven) ter Mass Efect, tako da se bo moja lestvica do konca leta verjetno spremenila:

1. GOW

2. Bioshock

3. PGR3

Obetavni kandidati za nakup letos:

Army of Two

Assassin Creed

Halo 3 seveda

Fable 2

Posedujem: Xbox360.2, Gears of War, KAMEO, NFS: Carbon, PGR3, Lost Planet, Ninja Gaiden Black, Bioshock, Mass Effect LE, PGR4

Link to comment

uh, dead rising pa je ja kr neki.

no sicer sem igral samo demo in igra nekako ni bila po mojem okusu...

mislim kar sm iz dema potegnil je samo klanje brez logike.

pa se vsi napadi so isti.

edino po orozjih se razlikujejo.

mislim kr neki. sicer pa vsak ima svoj okus. si pa nisem mislil, da bo ta igra toliko popularna.

Link to comment

Ja v demu ni nobene zgodbe in ničesar kar je v celem špilu, zato priokus, da samo kolješ. Verjem v celotnem špilu to ZDALEČ ni prvi namen. Orožja so pravzaprav vsi predmeti, daleč najbolj efektivno pa je ziher pretepanje z golimi rokami, ki je kar težko in ponuja okoli 15 udarcev in brc. Ta špil je men pač legenda, moreš odigrat celga, da vidiš za kaj se gre, po demu pač ne sodit.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.