Jump to content

Vgradnja čipa


SlashSpeed

Recommended Posts

No koncno se dobil Wii (ta naj bi imel modchip). Normalno sem mislil, da je vzgrajen. Ampak suprise...ko dobim Wii vidim modchip zraven Wiija. In sem v težavah. Je že kdo vzgradil kdaj čip Wiininja Deluxe ali Wiikey? Lepo prosim za pomoč :bowdown: , ker drugače bom modchip za vedno lahko samo občudoval ob mojem Wiiju :( . Hvala že v naprej za odgovor.

Link to comment
  • Replies 104
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kopije se ne da poganjati brez čipa. Na internetu so navodila, kako se vgradi čip. S slikami. Vendar, če nimaš pojma kako se to dela naj ti rajši nekdo naredi, ki ve kaj dela. Čeprav mu zato daš par €.

Tudi sam ne bi vgrajeval čipa zaradi znanih ali še neznanih posledic.

Link to comment
Heh, ni tolko pametnih spilov, da bi se splacalo piratizirat.

Meni se zdi pa ravno obratno... ni toliko pametnih iger, da bi jih kupoval. Se strinjam, da so ene igre vredne igranja in tud denarja na wiiju, sicer nisem nobene igre še kupil, ampak jo bom zato da podprem avtorje. Zaenkrat sem le angelček pri PC igrah, kjer jih kupujem.

Link to comment
Kot vidim se nobenemu ne sanja kako vgraditi modchip, zato bom postavil raje tole vprašanje: Pozna kdo koga, ki bi mi za razumno ceno vgradil chip?

razumno ceno, ne vem bi na pol zastonj, dej enmu pobu pa ti bo za 30eur naredu vse+uničil, al še posebaj za novo verzijo wii-ja se skor noben ne upa, sicer mi jo pač normalno znamo+1l p g lahko dobiš cena je pač cena.če je čip nekej 20eur ti ne bo noben za 30eur naredu pomoje, če pa pa kr naj...sm pol naj on za tvojga wii-ja odgovarja.mal razmisli-je moj post mišljen!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Moj Wii ni nov. Je star približno pol leta :) . Sam nisem pa čisto prepričan kaj si mislil s tem postom.

Edit: Na internetu sem našel navodila za vgradnjo čipa. Ampak problem je v tem, da jaz o čipih, vezjih itd. nimam pojma. Zato si ne bi upal niti Wiija odpirat, kaj šele šarit po njemu z izvijači itd. :uke: . Sigurno pa obstaja tu nekdo, ki je to že naredil ali pa vsaj nekdo, ki zna delati z vezji, čipi itd. Res z veseljem bi vgradil čip sam če bi znal :( . Tako, da še enkrat prosim za pomoč.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.