jerry Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 glavno da ste se umirili! mene pa zanima če kdo pozna koga v okolici ms al pa gornje radgone za čip vgradit Quote Link to comment
Zasika Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 glavno da ste se umirili! mene pa zanima če kdo pozna koga v okolici ms al pa gornje radgone za čip vgradit Sem iz G.R. daj me na ZS ker je eden v Ptuju pa se zmeniva lp Quote Link to comment
jerry Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Ok. samo ne problem še je da nevem keri čipset man pa posledično keri čip si lahko vgradim Quote Link to comment
Gapi x3 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 A bi to piratstvo ki naj bi blo prepovedano?? Ceprav ne vem zakaj piratstvo vendar owna!!! Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 5, 2008 admins Share Posted January 5, 2008 A bi to piratstvo ki naj bi blo prepovedano?? Ceprav ne vem zakaj piratstvo vendar owna!!! A poveš to še z besedami, ki jih bo še kdo drug kot samo ti razumel? Quote Link to comment
alyosha Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 u ljubljani sem dal jaz montirat infectus for wii chip za d2c konzolo in je 100€ st. pa je 051354531 - Kristjan ja dela pa zaenkrat use razen USA igric ker se niso porihtali softwera za region free..ma baje da bo tudi to:D Quote Link to comment
policaj Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 no če je kdo iz dolenske enako mod chipi na zalogi+različne garancije na konzole! 031-434-225 www.playgame.biz Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
rolihandre Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Tole bi morda še mene kdaj zanimalo. Sicer ne še zdaj ampak nekoč! Quote http://www.r00li.com Link to comment
jerry Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 danes sem po pošti dobil čip za d2c konzolo Komaj čakam da mi ga prijatelj vgradi Plačal sem pa 54 evrov z poštnino vred, to ni malo razmeroma na d2b čipe Quote Link to comment
misfitzone Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 imam eno zelo specifično vprašanje: omislil sem si špil mr. driller drill land za gc... zadeva je jap only špil... zdaj trik je v tem, da stvar s pomočjo freeloaderja čisto lepo dela in save-a, noče pa load-at posnetega napredka... ne samo to, ampak celo sformatira memory card... problem je namreč v tem, da samo dva špila za gc (en je mr driller drugi dokney konga) preverjata format memory kartice, in če ni jap ntsc, potem ne dela stvar, saj freeloader tudi ko imaš jap ntsc špil uporablja pal format za memory card in zaradi tega tudi zategne load pri špilu... no vprašanje je naslednje, a ta špil (mr driller) lahko save-a in load-a na modanem wii-ju? ali pa na modanem gc-ju morda? lahko kdo ki ima modano stvar proba? magari če mu jazst posodim špil in memory card da se vidi če dela... Quote Link to comment
misfitzone Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 ok, bom malce drugače še vprašal: se da s kakšnim modchipom narediti save state, kot pri emulatorjih na pc-ju recimo? Quote Link to comment
Cloud Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Mislim, da ne. Ko sem jaz igral moje GC igre na Wii + Wiikey je bilo vse kar mi je igra s save ponudila običajni save (prek menija). Vsaj jaz torej nisem opazil možnosti "save statov". P.S: Govorim za modan Wii, kakšna je scena na GC pa ne vem. P.P.S: Če te ne moti, se pa poslužuj raznih emulatorjev. Quote Link to comment
misfitzone Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 mr driller drill land ne morem igrat na emulatorju Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 12, 2008 admins Share Posted June 12, 2008 Ma kdo od tukajšnjih čip ekspertov kakšne izkušnje z Wasabi modčipom? Edini čip, ki me sploh zanima, ker ima baje: # Direct boot of Wii and Gamecube original, import, and backup discs# Supports all regions, configurable via jumpers Logično vprašanje sledi: a zadeva res popolno podpira importe ali je isto sranje kot z ostalimi čipi, kjer potem ne delujejo vsi importi? Quote Link to comment
kirby Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Da se ne bo delala nepotrebna nova tema glede odklepa..., me zanima če ima kdo izkušnje s softmodi, kot je naprimer tale na bolhi. Če je link sporen admine naproščam da odstranijo le-tega. http://www.bolha.com/oglas383054219/nin ... dkodiranje Prosim za informacije :bowdown: Quote Link to comment
Cloud Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Nimam nobenih izkušenj s softmodi za Wii, lahko pa mirne duše rečem po vseh prebranih komentarjih da zadeva dela. Diskusija zaključena. Quote Link to comment
rok22 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Lahko poda kdo kakšno informacijo več o soft modu? So kje kakšna podrobna navodila? Ali obstaja več takih soft mod rešitev ali je samo ena in edina? katera je prava izbira? Aja, ne me pojest, ker to sprašjuem. Sej veste, rad bi zbirko iger presnel, da bodo original ostale kot nove, ker jih otroc po ploščicah večejo kot medvedke. Quote Link to comment
Cloud Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Izvoli dva tutoriala o softmodanju. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/773505 http://www.se7ensins.com/forums/wii-modding/63729-tut-softmod-wii.html Za kaj več vprašaj strička Googla z iskalnim nizom, ki naj vsebuje besedo kot softmod ter wii, saj je razprava na tem forumu o piratih prepovedana, pa četudi to pomeni delanje backupov. Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 4, 2009 admins Share Posted August 4, 2009 Dokler ne sprašuješ o postopkih zaganjanja/iskanja/downloadanja piratskih špilov, je softmodanje Wiija čisto sprejemljiva tema, ker posledični homebrew zvarki omogočajo še cel kup drugih funkcionalnosti, ki Wiija naredijo precej bolj zabavnega in priročnega. Že samo USB Loader GX je bil zame dovolj dober razlog, da sem se lotil postopka .. :bowdown: Po prvem Cloudovem linku sem ga softmodal tudi sam in je šlo vse brez problemov. No, razen par skurjenih živcev seveda, ker ob takih zadevah in potencialnih brickih, ko še nimaš pojma o vsem skupaj, pač težko ostaneš povsem skuliran. Quote Link to comment
wiiman Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Jaz sem si pred kratkim softmodal wii. Prvič mi je vzelo nekaj uric, da sem stvar zakapiral, ko pa sem drugič softmodal wii prijatelju pa sem mod naredil v pol ure. Ni preveč zakomplicirano le najprej moraš vse dobro prebrati in preštudirati.Tudi vedeti moraš kaj delaš (vsaj malo).Ko milsiš da veš zakaj se gre samo slediš tutorialom in nimaš kaj zgrešiti... Delal sem pa po tutorialu iz instructables-a. Upam, da sem pomagal vsaj malo..... EDIT: V bistvu ti je Anduril napisal skoraj isto pa nisem opazil, ker je postal čisto malo pred mano Quote Link to comment
rok22 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 NO vidm, da eni le imate voljo pomagat. Malo gledam ta navodila pa moram rečt da sem n00b kar se konkretno WII-ja tiče. "Cloud" je pripel dva linka na temo soft modanja, pa če imam kaj pojma sta postopka popolnoma različna. No moram priznat, da mi določene zadeve niso popolnoma nič jasne. Katerega načina se lotit? Tale je videt bistveno bolj simple http://www.se7ensins.com/forums/wii-modding/63729-tut-softmod-wii.html, vendar me zanima naslednje: Potrebuješ 4 zadeve. 1. SD kartico (če sem nekje prav prebral ne sme bit SDHC), torej kakšno starejšo in s tem manjšo, ki še ni bila SDHC 2. Action Replay for GC (ne me kastrirat! ali tole res rabim? kje dobim? al so to špili al kaj? 3. SD card adapter for GC? Zakaj to rabim? pa saj ima WII direktno SD slot? al sm pa spet mimo usekal? 4. Nintendo WII (ok, tole sem dojel:)) Naj še omenim, da ne rabim nobenih emulatorejev za kakšne stare igre. Dejansko bi rad samo špilal CLON originalne IGRE. No a je kkšn ki ima voljo mal bolj razložit zadeve? Hvala. Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 4, 2009 admins Share Posted August 4, 2009 Ta drug tutorial je 'How to Softmod a Nintendo Wii to Play Gamecube Backups', ti se raje prvega loti. Quote Link to comment
rok22 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 aha, že štekam. Se komu sanja, ali morda vseeno lahko uporabim SDHC kartico? namreč edino to imam pri sebi SDHC 4GB veliko? Quote Link to comment
wiiman Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Pomojem delajo SDHC sam od updata 4.0 naprej. Quote Link to comment
Recommended Posts