Jump to content

Izgubljene igre

_tweety

Recommended Posts

No, to temo bi namenila vsem igram, ki smo jih igrali v "mladosti" pa smo jih izgubili, pa bi jih radi našli.

Sama sem bila namreč nora na špil, ki ga poznam kot Mr.Blobby - je ful podoben špilu iz SNES-a o Trollčkih, ki so morali "prebarvati" stopnje tako, da so podrsavali po tleh. V sovražnike si metal tortice.. V glavnem, ta mr.blobby je bil glavni junak skupaj s svojo ženkico in otročičkom...

Zdej pa vas prosim, če pozna kdo, kje bi se dal ta špil dobit, bi bila zelo hvaležna :) Sama sem že malo iskala naokoli, pa nisem imela sreče. Zdaj pa se, glede na to, da je to forum, kjer se večina ljudi spozna na igre veliko bolje od mene, obračam na vas in vas lepo, lepo prosim (:puppy:) če mi pomagate najti, hkrati pa vse, ki imate podobne probleme vabim k "sodelovanju".

Hvala že v naprej! :innocent:

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

js iscem eno igro, ki sem jo pred okoli 11imi leti igral na neznani konzoli.

mislim, da je izsla nekaj cez 1980 v imenu pa je bilo kolikor se spomnem beseda "master".

za igranje sem uporabljal diskete velikosti 6x10x2 cm.

igra, ki pa jo iscem pa je bil nek super mario, ki pa je izsel se mi zdi, da leta 1986.

uglavnem navaden star super mario, kjer si moral v dolocenem casu priti cez plato, umes so bile zelve pa ostale zivali na katere si moral skakati in na koncu vsake plate je bila zastava, ki se je dvignila, ko si skocil do nje.

glavne misije pa so bile v nekem gradu na koncu vsakega seta misij, kjer je na koncu strazil en zmaj z zelvjim scitom na hrbtu z bodicami.

no uglavnem iscem ime te igre in pa ce se kdo spomne kako bi se naj ta konzola imenovala.

lp

V Slo so bili precej razširjeni kloni NESa in braviti piratski moduli zanje, pri čemer so vrli kitajski hekerji včasih malo "pohekali" vsebino, tako da razni "Looney Tunes Mario Bros." ali "Street Kombat VIII" niso bili redek prizor :razzy:

ok, nima veze s SMB, ampak čist tko, v vnaprejšnje vedenje, če bo kdo iskal kake "klasične" "Sonic Marie 3" ipd. ;)

• 2 weeks later...

jst nvem sam en moj frend ma pokemone na compu(tiste za gba)pa bi uprašu kje bi jih lahka dubu

-----------------------------------------------------------

Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :):)

-----------------------------------------------------------

• 4 weeks later...

Okej....

Nemorem se spomnit spila, ki sem ga ze kar dovgo nazaj igral na PCju...bi rekel da vsaj 7 let je blo....mejbi to vm ni velik, ampak zame je to skor pol lajfa :D

Gre se pa da si ti na motorju, pa da dirkas.....pa vem d loh tud iz motorja dol brcas drug folk....pa tepes tud semizdi. In pol padejo dol, al se nekam zabijejo...d uzadi ostanejo....

P.S.: Za ta zadnji stavek, nisem 100% da drzi :eye:

Uf ta bo tezka, k sm mel 5-6 let sta mi stara starsa nabavla PS1. No uglaunm zravn je bil en demo disk in gor je bil en fps. Ce mogoce kdo ve ker bi lohk to bil. Aja pa se zravn na tem demo disku so ble igre ridge racer, ene ladijc (ce mi lahko se kdo to igro prosim najde :<) pa Abe's Odworld al kaj je tisto sranje(en vesolck k je izvedu da iz njihove rase delajo meso al neki. pa Hercules 2d sidescroller demo je se bil pa se kej se najde.

deletethis.jpg
Uf ta bo tezka, k sm mel 5-6 let sta mi stara starsa nabavla PS1. No uglaunm zravn je bil en demo disk in gor je bil en fps. Ce mogoce kdo ve ker bi lohk to bil. Aja pa se zravn na tem demo disku so ble igre ridge racer, ene ladijc (ce mi lahko se kdo to igro prosim najde :<) pa Abe's Odworld al kaj je tisto sranje(en vesolck k je izvedu da iz njihove rase delajo meso al neki. pa Hercules 2d sidescroller demo je se bil pa se kej se najde.

Igre, ki so bile na tvojem disku so:

Abe's Oddysee, Hercules, Lifeforce Tenka, Rage Racer, Rapid Racer, Kurushi, Overboard.

Igre, ki so bile na tvojem disku so:

Abe's Oddysee, Hercules, Lifeforce Tenka, Rage Racer, Rapid Racer, Kurushi, Overboard.

TY TY TY, :objem:

deletethis.jpg