Jump to content

NHL 08 SLO Online Liga

retro

Recommended Posts

jaz sem danes naročil z igabibe, sem pa že malo prej igral pa me je tako presenetil da sem se kar odločil za nakup :):beer:

toraj zdaj smo že trije:

1. retro

2. lugson :) (z njim največ igram)

3. tex

fajn bi bilo da se jih ene 8 ali 16 nabere, saj to bo ščasoma :)

ja itak da rabiš ampak serverji so res zriktani in ni nikakršnih težav :), boljše da je plačljivo kot pa da bi bila vse skupaj samo ena štekancija.. dandanes je tako...

malo pejnez , malo muzike :)

probleme sem edino mel z fight night round 3... res velik pingi, tako da je igra bila prepočasna.. pri nhlu pa nič ne šteka, tudi če dobiš koga s kongove kotline.. :D

bi pa res lepo bilo če bi vsaj malo bolj poceni bil gold... ene 4€ na mesec bi njim bilo dovolj

nevem nhl me je od vseh iger najbolj navdušil-zato sem kupil tudi original, zdaj bom pa spet broke en čas :), škoda, da je vse tako drago, celo pa igre... 100% dražje kot za PC ampak nekatere tudi 200% boljše od PC verzij(npr. NHL :P).

Gregec? Kaj praviš na ta gol? :P

Jz bi špilu, sam sm totaln nub :D Demo je biu povod za original, prej pa sploh ne vem kdaj sm nazadnje igrau nhl.

Saj to je vseeno dokler ne zacnemo lige malo treniras odigras kaksno z mano ali pa z retrom in bos z vsako igre vec znal. Zaenkrat smo trije se vsaj pet jih rabimo.