Jump to content

sebek1

Recommended Posts

Hehe torej se spet vrača halo podforum, za tiste, ki ne veste, smo leta 2005 imeli podobno zadevo za halo2. Upam, da se bo zadeva prijela, sicer pa je tak mišljeno, da se zadeva razširi še mogoče na Cod4, Gearsa, pač zadeve, ki se bolj resno igrajo preko neta, ter se tu pišejo strategije, triki in podobne finte.

Zdej prvo, kej se bo napisalo, bodo verjetno respawn časi, nahajanje orožij, pa malo kak začeti z igranjem, če še nisi igral prejšnjih delov, keri sensitivity, marsikaaj pa je že napisanu v temi Multiplayer strategije.

Drugače pa Ava Kekitu, kekkenu, drugim, ki so zadevo omogočili.

:bowdown:

Link to comment

Odlična ideja Trigger :thumbup:

ja če ste za lahko naredim podoben seznam kot Slo gamertagi, pač naredim naprimer:

Slovenski HALO 3 Multiplayer GamerTagi !

01.Samotar13.jpg Samotar

02.NinjaKlan.jpg Shoelace

3.Sneti.jpg Sneti

4.Njapo.pngNjapo

5.RELIX28.jpgRELIX28

in seveda :beer: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6.sebek+slo.jpgsebek

tko bi zgledalo predlogi zaželjeni :):beer:

Na seznam bi se dale samo osebe katere aktivno igrajo Halo3 MP in Co-op ! :thumbup:

Xbox

Link to comment

Ej samotar, lahko narediš svoj topic za aktivne igralce hala3, da bo bolj pregledno in dodaj gamertage.

Morbidmagic

BigKEKS

Mlaky SLO

afireinside9x74

Calico Sytem

Ninjaklan

o0 Yoseep 0o -> kekken drugače

skyform

Sej še jih je več ampak tole mi je zdaj padlo na pamet.

Link to comment
  • admins

Ah, ne jamrajte, Halo pač ima takšno zaledje in online sceno, da si zasluži svoj podforum. In je verjetno edini tak špil, kakor izgleda.

Ko bomo prešaltali na phpbb v.3 bodo itak takšni podforumi verjetno stalna praksa, samo da bo tam estetsko in funkcionalno precej bolje porihtano vse skupaj.

Link to comment

Sam res, daj ne jamrate, sploh pa je smešno, da se s tem strinjate tisti, ki imate nekaj proti haloju ala čuk in fanboyi tipa aljaž, dsfan.

2 leti nazaj je že bil halo2 podforum in se je kar prijel, zdej če bo s tem isto pa mo videli.

Pač halo3 je najbolj igrana igra preko neta na konzolah, dnevno jo igra 1.5 miljona zaenkrat in bo najbolj igrana igra preko neta na 360 še par let, tokrat pa je še celo kar nekaj Slovencev. Pač namen tega foruma je približat komu igro, odgovorit na kaka vprašanja, se zmenit za kaki online match in podobno.

Link to comment

Dejmo nehat no... Halo pač igra pri nas daleč največ folka. Polega tega je to igra, ki ima ogromen replay value zaradi dodelanega online sistema. Zaradi tega sem prepričan, da bo ta podforum dobro živel še kar nekaj časa. Kar pa nebi mogel trdit za katero drugo igro...

lp,

k_k

Link to comment

Tak ti bom rekel, če bi na koznolah rad igral preko neta, mimo haloja ne prideš, pač igra easy to pick up hard to master. Midva z morbidom sva včeraj do dveh zjutraj igrala mutliplayer, double team, res tisto komunikacija na ful, zelo pomebno v resnih igrah, nič rushanja, pa sma prišla on do levela 40 jaz pa 34 podbno sva tudi z kekkenom par dni nazaj. Pač pravi masterpiece multiplayera se pokaže, ko imaš team, ko ve kaj dela, pozna mape, pozna kje so orožja in na podlagi tega govori kje so nasprotniki pa zmaguješ. Najbolše igre pri haloju pa so tak 2:2, 3:3, 4:4, kaj je več je že štala in bol za hec.

Link to comment
  • admins
to kar se szdej dogaja na ksi forumih js menm da je čista bedarija iz konzol smo pršli na halo 3, zakaj niste mogl to temo odpret pod xbox 360 :no_no:

Ker to ni tema, ampak podforum, ja? :doh: Se ti zdi, da lahko v eno temo spraviš vse informacije, ki bodo tukaj naštancane?

In kot sem že napisal - na tej verziji foruma se stvari žal ne da zrihtati tako, da bi bil Halo 3 podpodforum Xbox 360 podforuma - nekoč v prihodnosti na phpbb v3 bo to precej lepše pošlihtano.

Naslednji, ki bo še jamral z glupimi argumenti, dobi eno po buči. Če jamrate, jamrajte utemeljeno, ne zato, ker vam je dolgčas. :bleh:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.