D.Tidus Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Lep pozdrav !! Odločil sem se še za nakup Nintendo Wii-ja in nekaj me zanima. Mislil sem ga prvo kupit preko bolhe vendar bom raje v trgovini. Če ne bodo imeli v Muellerju v BTC-u ga bom pač moral kupit v Big bangu za 280 ... Morda pogledam celo v Mueller na Čopovi ... Zanima me : Ali so vsi Wii-ji bundlani z Wii sports ??? Ali so kakšni tudi sami brez iger ... Da se ne nat....m. Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
-SkA- Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Zaenkrat je to edini bundle. Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 ]Zaenkrat je to edini bundle. OK , hvala !!! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
admins Anduril Posted October 7, 2007 admins Share Posted October 7, 2007 Ti kar nabavi v Muellerju raje, na Čopovi so imeli še par dni nazaj enih sedem Wiijev .. klinc pa BBji z višjo ceno. Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 Ok , hvala ti Anduril res ... Mam še eno vprašanje če ti ne bi bila težava odgovoriti : A ma Wii v BTC Muellerju enako ceno kot na Čopovi ... Pa še to : A Wii pointsi so pogosti v Muellerjih ??? Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
admins Anduril Posted October 7, 2007 admins Share Posted October 7, 2007 Vsi Muellerji imajo enake cene - takšne, kot so povsod po tujini. Za Wii Points pa ne vem, jaz jih še nisem nikjer videl .. ti bo moral kdo drug povedati. Quote Link to comment
mumbo Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Niso vsi Wii z Wii Sports. Če boš kupoval na Japonskem ga ne boš prijel zraven. Quote Link to comment
AndY1 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 V Muller BTC imajo Wii-ja. Včeraj sem ga vide po 250€l. Imajo pa tudi Wii pointe tam, tako da hitro kupit. Quote Link to comment
ke_kit Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Italijanski Mediaworld ima trenutno v akciji Wii po 200€... Quote lp, k_k Link to comment
Recommended Posts