Jump to content

Film clipi in podobne OMFG stvari !


sebek1

Recommended Posts

No, ker nam je bungie dal možnost snemanja stvari, sem postajte vaše clipe, ki ste jih dobili tekom igre. Eto za začetek.

- Kekkenov nor sabljaški fajt:

http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileS ... oseep%200o

Tam, ko je halo calibur klikni na download in se ti bo zdownloadalo naslednjič, ko greš na 360.

- Sebekov no scope, na constructu, nevem al si je mislim, da me bo ubil, ah kako se je motil.

http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileS ... ebek%20slo

Zaenkrat lahko gledajo, samo tisti, ki imajo 360 in halo3 sam ni greh, da si ne nabavim kak capture card.

Link to comment
  • Replies 96
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

OMphG!

Vsi, k ste skakal skoz une hoola-hoop halo kroge na "Teh Covenant", da ste dobil IWHBYD skull, TURN IT ON! Izjave npc-jev so WACK!

Prejle sm slisu v enem shootout-u Guilty Sparak-a rect "oh my, im being bitchslapped"

:car:

Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74

afireinside9x74.gif

Link to comment

Noro. Včeraj sem videl po moje še najbolj sick zadevo do sedaj.

Eni so igrali Custom Slayerja na Narrowsih, kjer so omogočili Mongoose. Frajer se vsede gor in že to je dovolj noro, da uleti skozi tisti ozki hodnik in uspe mojstrsko speštati nekoga. A to je šele začetek - tip gre potem z mongoosom na uno dolgo obstransko jumpo. In tu se zgodi pwnage leta. En nasprotnik ga stickne v hrbet točno pred skokom. Tip poleti ampak ga kmalu raznese. Spektakel. A komedija je, da mongoose leti dalje. In pristane na nekoga ga ubije in metalcu stickyja da double kill. Vse skupaj postane res noro, ko pogledamo z dveh perspektiv. Pod letečim mongoosom namreč kar naenkrat nastane nekdo. In ne le nekdo. Spawnal je nihče drug kot igralec, ki je prvotno vizil mongoosa. Pogledat z njegove perspektive, kako po smrti s stickom spawna in mu pol sekunde za tem kot klavir v risanki z neba pade na glavo mongoose je čisto priceless. Z eno granato dobule kill na enem nasprotniku. Jaz se nisem mogel nehat režat.

Ali pa Spikey Grenade ki zadane navadno granato, se zalepi zanjo in nadaljuje pot v novi paraboli in z novo rotacijo. Sick.

Fizika v H3 je bolna in skupaj z novimi ter bolj poudarjenimi lastnostmi orožij in teatrom tvori svet v svetu. :bowdown:

Link to comment

Jao, pa kaj ste naredili s te teme. Ves forum ima zdaj Halo 3 na razpolago prav zato, da se NE HODI OFF-TOPIC. :annoyed:

Zdaj bom izpadel nemaren ker ne odgovarjam na debato o kvaliteti igre (o kateri se gotovo da velik opredebatirat, samo NE tukaj), ampak tko, tu se bo nadaljevalo filmčke lepit. Če uspem kdaj samo OT poste premakniti v drugo, svojo temo, bom tako naredil in se bo tam nadaljevalo ter bom sam kaj rekel. Če ne pa temo pro et contra H3 iz nič odpret pa na novo napisat. :bleh:

EDIT: zrihtano, thnx to Anduril :beer:

---

V glavnem, včeraj sem v customih imel več kot en trenutek, kjer sem lahko Sebku spustil meni do sedaj ultimativen Halo 3 taunt:

WELCOME TO MY FILESHARE (dodaj BIATCH, če je treba)!!!

Ej res. No, saj se razume, človek pwna več od mene in je predvsem stokrat bolj konsistenten, kjer on raztura praktično vedno, jaz pa enkrat sekam, drugič suxam. Ampak ej, z muvom na epitaphu (slot 3) sem presenetil še samega sebe. :hyper:

http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileS ... oseep%200o

Tisti Sniping moment (slot 1) je pa, kot že naslov pove, posvečen NinjaKlanu. I can do it too, sometimes. :innocent:

Med ostalimi novimi smetmi je še "OMG Exciting!!!" (slot 7) - moja najbolj dinamična igra ever. Kakšni izmiki, kakšni driblingi, skoki, run'n'gun akcije! :love:

Ne, saj ne. Igra je sramoten prikaz tega, kaj dela ena boga eksotična sniping pozicija, ki je nasprotniki ne poznajo. Ahaha. :ihih:

Link to comment

Ja v haloju se je razvil nov taunt : Welcome to my fileshare biatch, pricelless.

:car:

Kekken tisto na epitaphu, pa čisti lol, takrat mi pa res ni blo jasno. :tepen: Eto zdej sem pogledal prav nemorš verjet kak smešno, jaz skočim, ker mislim, da se skrivaš zadaj nato ti skočiš za mene in bum.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Eto en res hud comeback proti tam levelom 43, igrali smo kekken, macro in jaz, macrota je odlagiralo ven. Nakar sma s kekken začela whinat kak nič nemorma, kak je svet krut, ker je macra ven lagiralo, pa zakaj se je to glih zdaj zgodilo, ampak kakorkoli na koncu sva se zbrala in zmagala.

http://www.geevee.com/index.php?p=viewvideo&v=10882

Vse se pa gre zahvalit zgoraj omenjeni strani, ki po novem omogoča shranjevanje movijev, ki jih imate na filesharu, deluje tako, da se registriraš, daš tam upload halo3 file in to je to. Skratka majka. Edini problem, da kar nekaj časa traja, da uploadajo, saj je še servis v fazi testiranja, recimo pri meni je trajala 15 ur.

:bowdown:

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • Ozi unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.