SlashSpeed Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Igra ima zelo impresivno grafiko, ustvarjanje lastnih prog in celo podprt Wi-Fi. Tako, da npr. ustvariš svojo progo, uplodaš preko Wi-Fi in tekmuješ proti komurkoli na tej progi. Sliši se ql. Že ima kdo to igro in kakšna se mu zdi? Jaz jo dobim kmalu in nato bom poročal, kakšna je igra. Just can't wait Quote Link to comment
Davodax Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 igra je vsaj meni bedna. takoj sem vzel banane in jih vse požrl in nato skozlal po mojem dvozaslončniku. bmk grafika, če je igralnost na nuli. zvok je čuden, kontrola vozila pa je pod nulo. totalna potrata denarja Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 igra je vsaj meni bedna. takoj sem jo do zbrisal. bmk grafika, če je igralnost na nuli. zvok je čuden, kontrola vozila pa je pod nulo. totalna potrata denarja Bravo Davodax, zelo lepo in očitno poveš, da imaš piratsko verzijo igre oz. si jo zbrisal . Imam naročen original in ga verjetno jutri dobim . Kot sem že rekel, bom poročal o igri. Če pa si jo kdo že lasti, pa naj pove svoje mnenje o igri (Davodax tvoje mnenje pa že imamo ) Quote Link to comment
Cloud Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 takoj sem jo do zbrisal. :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
RIDDICK Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Zaklepam, ker ste bedniki od bednikov - vsi ! @Cloud - nehaj z "enovrstičnimi" posti; @Davodax - opozorilo št. XX Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 9, 2007 admins Share Posted October 9, 2007 Odklepam, ker s samo temo ni bilo nič narobe .. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Odklepam, ker s samo temo ni bilo nič narobe .. Dankeschun! :thumbup: No igro sem dobil danes zjutraj po pošti (sem komaj čakal, da pridem iz šole) .Več o igri pa bom povedal jutri, ker se mi danes ne da pisat, pa še nimam časa ker jo ves čas igram . Še enkrat hvala Anduril Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 Race Driver: Create & Race je igra z malo bolj povprečno grafiko, kot jo vidimo v normalnih dirkaških igrah (npr. NFS Carbon, itd.). Posebnost igre je (vsaj meni) v ustvarjanju lastnih prog in nato dirkanju na le-teh. Proge lahko ustvarjaš ročno (kot bi imel svinčnik in narišeš pot proge) ali pa sestavljaš že odseke cest (npr. ovinek, ravna cesta). Na začetku imaš na voljo kar nekaj različnih odsekov cest in dodatkov za ob cesto (drevesa, hiše....). Za zdaj imam od dodatkov le drevesa, hrib in manjšo poslovno stavbo. Sčasoma, ko pa zmaguješ dirke pa dobivaš točke s katerimi si lahko kupiš nove dodatke (stolpnice, parkirišča, ogromne tribune itd.), nove izzive in še mnogo drugih stvari. Najboljše pri ustvarjanju prog pa je, da jih lahko uploadaš preko Wi-Fija in se na teh progah pomeriš z drugimi prijatelji. Igra tudi omogoče Multi-card play, ter Single-Card play kar je priročno. Dirkanje pa je malce težje kot sem sam pričakoval. No v bistvu je dirkanje kar dobra simulacija pravega dirkanja, saj moraš na vsakem ovinku že dosti prej stisniti zavoro poleg tega pa imaš na spodnjem zaslonu tudi merilo koliko je tvoj avto poškodovan. Če je avto preveč poškodovan, ti lahko celo crkne in dirke je konec. Pa, da ne bom pozabil omeniti boksov, ki so zelo priročni, ko je tvoj avto že močno poškodovan (čeprav so boksi kar novost pri dirkačinah za DS, so v tej igri tako dolgotrajni, da tudi če si pol kroga pred ostalimi boš končal vsaj zadnji, ko prideš iz boksov...to je kar velik - ). Aha pa še to: v igri so različne vrste avtomobilov in celo tovornjakov. Ti se razlikujejo po teži in velikosti (kot da ni očitno xD), tako da je s težjimi avtomobili veliko bolj zakomplicirano zavijanje. Ampak ali je igra vredna nakupa? Z moje strani vsekakor DA! Navdušila me je in me še kar navdušuje. Vi pa sami presodite kakšna je igra, DA ali NE vaša izbira. Še en video igre in slika: brought to you by DSmadfan UŽIWITE! :thumbup: Quote Link to comment
Greymon Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 ej fantje....ta igrca "trga gate" Men je ta igrca do zdaj najboljša med dirkaškimi,,,Grafika je dobesedno bolša od katerikolih (dirkaških) igrc za DS (Burnout legends, need for speed.....) Sicer bi se lahk mal potrudli pri grafiki, drugače pa je fantastična :thumbup: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Recommended Posts