Jump to content

Race Driver: Create & Race


Recommended Posts

Igra ima zelo impresivno grafiko, ustvarjanje lastnih prog in celo podprt Wi-Fi. Tako, da npr. ustvariš svojo progo, uplodaš preko Wi-Fi in tekmuješ proti komurkoli na tej progi. Sliši se ql. Že ima kdo to igro in kakšna se mu zdi?

Jaz jo dobim kmalu in nato bom poročal, kakšna je igra. Just can't wait :)

Link to comment
igra je vsaj meni bedna. takoj sem jo do zbrisal. bmk grafika, če je igralnost na nuli. zvok je čuden, kontrola vozila pa je pod nulo. totalna potrata denarja :tard:
Bravo Davodax, zelo lepo in očitno poveš, da imaš piratsko verzijo igre oz. si jo zbrisal :a_a: .

Imam naročen original in ga verjetno jutri dobim :hyper: . Kot sem že rekel, bom poročal o igri. Če pa si jo kdo že lasti, pa naj pove svoje mnenje o igri (Davodax tvoje mnenje pa že imamo :eye: )

Link to comment

Race Driver: Create & Race je igra z malo bolj povprečno grafiko, kot jo vidimo v normalnih dirkaških igrah (npr. NFS Carbon, itd.). Posebnost igre je (vsaj meni) v ustvarjanju lastnih prog in nato dirkanju na le-teh. Proge lahko ustvarjaš ročno (kot bi imel svinčnik in narišeš pot proge) ali pa sestavljaš že odseke cest (npr. ovinek, ravna cesta). Na začetku imaš na voljo kar nekaj različnih odsekov cest in dodatkov za ob cesto (drevesa, hiše....). Za zdaj imam od dodatkov le drevesa, hrib in manjšo poslovno stavbo. Sčasoma, ko pa zmaguješ dirke pa dobivaš točke s katerimi si lahko kupiš nove dodatke (stolpnice, parkirišča, ogromne tribune itd.), nove izzive in še mnogo drugih stvari. Najboljše pri ustvarjanju prog pa je, da jih lahko uploadaš preko Wi-Fija in se na teh progah pomeriš z drugimi prijatelji. Igra tudi omogoče Multi-card play, ter Single-Card play kar je priročno.

Dirkanje pa je malce težje kot sem sam pričakoval. No v bistvu je dirkanje kar dobra simulacija pravega dirkanja, saj moraš na vsakem ovinku že dosti prej stisniti zavoro poleg tega pa imaš na spodnjem zaslonu tudi merilo koliko je tvoj avto poškodovan. Če je avto preveč poškodovan, ti lahko celo crkne in dirke je konec. Pa, da ne bom pozabil omeniti boksov, ki so zelo priročni, ko je tvoj avto že močno poškodovan (čeprav so boksi kar novost pri dirkačinah za DS, so v tej igri tako dolgotrajni, da tudi če si pol kroga pred ostalimi boš končal vsaj zadnji, ko prideš iz boksov...to je kar velik - ). Aha pa še to: v igri so različne vrste avtomobilov in celo tovornjakov. Ti se razlikujejo po teži in velikosti (kot da ni očitno xD), tako da je s težjimi avtomobili veliko bolj zakomplicirano zavijanje.

Ampak ali je igra vredna nakupa? Z moje strani vsekakor DA! Navdušila me je in me še kar navdušuje. Vi pa sami presodite kakšna je igra, DA ali NE vaša izbira.

Še en video igre in slika:

race-driver-ds-ss1.jpg

brought to you by DSmadfan

UŽIWITE! :thumbup:

Link to comment

ej fantje....ta igrca "trga gate" :rock:

Men je ta igrca do zdaj najboljša med dirkaškimi,,,Grafika je dobesedno bolša od katerikolih (dirkaških) igrc za DS (Burnout legends, need for speed.....)

Sicer bi se lahk mal potrudli pri grafiki, drugače pa je fantastična :car: :thumbup: :P

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.