PSP_BOY Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Je ze to pri nam dostopno, google ravno ne pomaga... Quote Link to comment
NoWii Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Lah narocis z japonske? En model na bolhi neki uvaza z japonske-ma biznis, eden vem d je narocu navigacijo iz tam.... Pa ce loh Japonči, prek mimorste pr ns kopujejo CDje od siddharte, bojo pa ja tud oni teb kej pametenga poslal :ninja: Quote Link to comment
mumbo Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Da in kaj ti pomaga tuner iz Japonske, če ni združljiv z našim standardom. :doh: Quote Link to comment
LaMike Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 ne da ni združljiv frekvenca je drugačna mi smo na fm oni pa na am...sej na hrvaški ti par italjanskih am posatj lovi :doh: Quote Link to comment
NoWii Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 sej radio tud na AM neki malga lovi.... Quote Link to comment
mumbo Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Jaz sem govoril predvsem o tunerju za televizijo. za tega vem, da za psp na japonskem obstaja. za psp radio tuner pa še nisem slišal. njihov japonski in naš tv standard ni enak. sicer ne vem razlik a vem, da ne boš mogel na pspju gledal SLO1. in zato ti kaj malo pomaga japonski tuner. get it? Quote Link to comment
NoWii Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Ja.... razen ce gres na japonsko Al pa drgm k majo iste standarde Ampak pr nas ti ne koristi kaj prevec Quote Link to comment
mumbo Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 @Bessie ta homebrew program je eden najboljših kar jih je napisanih za psp in sem ga veliko uporabljal. sm ni to baš radio, kot je bilo mišljeno tu. gre za streamanje muzike preko wifija preko shoutcast in podobnih radijskih postaj. Quote Link to comment
Bessie Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Vem, ponudil sem pač najbolšo možno alternativo. Quote Link to comment
LaMike Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 pa še za 7 funtov dobiš original za psp Quote Link to comment
NoWii Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 + poštnina....sicer je pa to sedem pa POL funta....kr funt je celih 300tastarih ribic, tko da ni tista polovica ni nc zamenarljiva.... Quote Link to comment
Recommended Posts