Guest daniels Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Sem novopečeni lastnik xboxa in imam težave pri navajanju na xbox verzijo Pro Evo Soccerja 5. Kako pri xboxu uporabljate počasni šprint. Sej veste, črn med igro nedostopen knof-počasen šprint. S tem šprintom sem na PC verziji izvajal nekatere finte in na xboxu jih močno pogrešam. Kako kompenzirate odsotnost šprinta. Hvala za odgovore. P.S. Vem, da obstajajo joypadi z drugačno razporeditvijo tipk in če ne bo pomoči se bo tak joypad kupil. Quote Link to comment
oklepnjak Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Mah, glede menjave pada, mislim da se ti ne splača. Pa če malce pomislim, se mi zdi da, imajo gamepadi drugih firm enako razporejene tipke, kot originalni Mjev. Sicer se s PESom nikoli nisem ukvarjal, ampak, a tipk ne moreš spreminjat v špilu? In še nekaj, baje se na PSjevih dualshokih lepše igra. Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Jaz mam en kontroler ki je drugačen malo od M$-jevega. Črno in belo tipko ma na drugi poziciji in START IN BACK nista na isti. Obstajajo pa prav eni kontrolerji 4-kotne oblike, samo so narejeni za pretepače, kjer so vse tipke skoraj čisto vkup, in pomojem s tistim niti ne gre igrat PES-a. Quote Link to comment
ke_kit Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Jaz igram z Duashockom2 + adapterjem in stvar deluje le delno. Problem je namreč v tem, da igra ne dovoli spreminjanja ravno položaja R2 gumba... :doh: Quote lp, k_k Link to comment
Recommended Posts