kilzorz Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Mene pa sam zanime kera ta stran se vam zdi ''bolsa'' in mislite da ima bolj pravicne ter kvalitetne reviewje ? Quote Link to comment
Dalton Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Mnja fajn strani čeprav mata obe na čase kake izpade, da te kr teleportira na WC :wtf: sploh pa fatsmann na GSju vedno hujše Quote Link to comment
Dejch Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Ceprav se mi zdi, da pri GS znajo bol zadet, kokr pr IGNju. Pri slednjem dobesedno tako zapretiravajo in tako površno ocenijo zadevo, da te pa res srat prime. Quote Link to comment
aljaz Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Jst bolj obiskujem gamespot. Quote Link to comment
MaDrung Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 ja js ze leta obiskujem samo gamespot, ker tam dobim vse potrebne informacije in se mi zdi, da tk ko nekateri kritizirate to stran je cisto pretiravanje. GS je qul Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 GameSpot je definitivno boljši. Dobiš več informacij kot večino drugih strani. Drugače ima pa najboljše previewe in reviewe GameTrailers.com (GT TV). Slednjo obiščem največkrat :thumbup: Quote Link to comment
Mini.Shark Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Jaz zadnje cajte tudi samo gamespot obiskujem.Pa dobre game guide majo, če kaj nevem grem prvo na gamespot poglejat pol pa na gamefaqs Quote Link to comment
č.u.k. Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Gamespot. Ampak samo če jih primerjam s poraznim IGN-jem. Quote Link to comment
Cloud Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Ljudje, dajmo priznat, da sta obedve zanic, kar se tiče opisov špilov. Včasih podkupljeni, brez občutka, le redko zadanejo. Omenjemi strani obiskujem bolj, da dobim občutek iz preview, slik in trailerjev, za kar več pa žal nista. P.S: Kar se tiče ocen, sam priporočam stran GameRankings. Sicer ne ocenjujejo, a povejo povprečje ocen za določen špil. Matematično dobra zamislica, deluje tudi v praksi. Quote Link to comment
MaDrung Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 ja vsak spil različno navduši različne ljudi..... ne mors se po njihovih ocenah ravnat. Kar js nucam je njihov review, da vidim mal gameplay in zraven razloži kaj s v igri dogaja, kaj je qul, kaj ne in se po tem sam odlocim ali bom igro igral ali ne.... simple :rockbrow: Quote Link to comment
jurc-back Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 gamespot ign mi ni tko usec... :rockbrow: Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
NoWii Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Gamespot Zakaj? kr redno "uporablam" gamespot, in se mi se ni nikol zgodil da bi rabil tud IGN, da pridem do tustga kar isem .... Pa Gamespot je bl pregleden za moje pojme :thumbup: Quote Link to comment
Tifa Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 hmm, do zdaj sem bila večinoma na neoseeker, gamefaqs in ign ... bom pa še gamespot preiskusila. =) Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Definitivno Gamespot ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
zan Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Gamespot je bolši od IGN...IGN je kr neki Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
Davodax Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Gamespot, čeprav je za en drek. En DS rewiev na dva tedna itd... Opisi so včasih zelo sumljivi in podobno. Še vedno čakam na eno res dobro stran Quote Link to comment
MaDrung Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 ja ves res dobre strani je pac treba placat. Za tiste, ki pa zivijo poceni pa je to gamespot (se stejem zraven ). Quote Link to comment
mjugen Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 meni IGN, imam insiderja že nekaj let, je pa res, da vsega kar preberem ne vzamem povsem dobesedno, enako je tudi z Gamespotom ki je tudi kul, zelo so mi všeč forumi na IGN Osebno pa mi demo pove kaj je in kaj ni. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
MaHe Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Uporabljam MetaCritic in preberem več reviewov. Za novice je tu Joystiq, za vse ostalo pa GameFAQs. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
D.Tidus Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Kar se tiče ocen na netu , mislim da je Gamespot ta naj ta bol ... Če ne pa največ vedno zaupam enem in edinem slovenskem Jokerju ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Recommended Posts