Skoči na vsebino

Dirkačine simulacije!


policaj

Priporočene objave

Igra kdo kaj:

GTR2 in WTTC GAME 2006 ali 07, bi mel kako vprašanje ali pa, če kdo igra, lahko naredimo malo mini tekmico določene proge, na čase, podobno....

trenutno igram wttc game 05 to so turni avti, alfe, Bmw, špil je meni zelo zelo realen, sicer sem pa čisto nov v tej vodi, do sedaj sm nabijal le gt3,gt4 na ps2, ker pa mi živeti ni bilo,sm se odločil za nov pc, samo zaradi par dirkačin na pc-ju!

igra kdo kaj od tega??

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Sem igral GTR2, parkrat tudi preko Hamachija (to je en program, ki ti nardi navidezni LAN prek interneta). GTR2 z izkopljenimi pomagali in dobrim force-feedback volanom je pomoje res najbližje pravemu dirkanju z GT bolidi, samo moraš vložit precej časa in truda vanj (jaz sem se kar hitro naveličal, hehe).

Še ena kul simulacija dirkanja je Live For Speed ( http://www.lfs.net/ ). Super vozni model in odličen multiplayer prek neta sta glavni odliki tega špila.

Ti pa priporočam Gran Prix Legends z modi, ki izboljšajo grafiko in zvok, policaj. To je bržkone najbolj ultimativna dirkaška simulacija vseh časov, starosti navkljub. Samo ne me spraševat, kje dobit te mode in kako jih inštalirat ;>

Lahko pa ti dam en link do dema verzije 2004:

http://www.gamershell.com/download_6101.shtml

Lahko prekopiraš proge iz original verzije v "Tracks" podmapo.

Link to comment

...priporočam še Richard Burns Rally, kot ultimativno rally simulacijo (daleč nad Colin McRae Rally), če ti dogajajo formulščine, pa F1 2002, ki sem jo svojčas kar precej igral in mi je bila precej bolj všeč od Crammondove Grand Prix 4. Tu je še nadaljevanje, F1 Championship 01-04 (se mi zdi da se tako imenuje), a ta me ni pritegnila. Kar se tiče motorjev je pa tu že dokaj stari, a odlični GP 500 (pazi, ne MotoGP). Mislim, da obstaja nek mod, ki ga posodobi zanj, a ne me preveč spraševat. Kul je pa tudi Superbike 2001, ki spet ni najnovejši, a med resnimi motorščinami je na vrhu. Drugo vprašanje je, kako igrat motorščine - z volanom je malo čudno, gamepad pa ni preveč natančen, ampak jaz sem igral kar s padom. Če maš solidno močen PC, ti priporočam da nabiješ detajle in AA ter AF do konca. Pa sorry za double post ;)

Link to comment

ok čuk hvala!

vse igre poznam, ok nism igral, Richard je zakon in sigurno najboljša simulacija rallya,obrnu sm ga skor na xbox1ki, hmm sej zdej mam kr mir, morm obrnit wttc game 06, nato si dobim 07, nato šele gtr2, ma gtr je nor nor, sicer motorjev sploh še nism igral,vse dirkačine igram na volan, ne vem res kako bom motorje, treba mal probat!

trenutno kdo igra wttc game 06?? bi mel par???hvala :bringiton:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Še en špil bi omenil - to je Viper Racing.

Zadnjič me je bessie presenetil, ko je v komentu pod neko z GT5 povezano novico omenil ta špil. Gre za dirkaško simulacijo iz leta 98', kjer si dirkal samo z Dodge Viperjem, vendar se je zadeva vozila odlično, hkrati pa so avtorji sprogramirali noro dober poškodbeni model - če si se pri 200 km/h butnil v ograjo si uničil avto, prav tako nisi mogel kar podirat raznih prometnih znakov v stilu NFSja. Grafika je taka, na nivoju one z N64 (razumlivo za leto izida), pa tudi drugače vse izgleda bolj kot kak demo špil, na katerem se je peščica študentov učila programirati. Vendar je špil pomemben v tem, da je že takrat, daljnega 98' imel odličen poškobeni model.

Tako da bo še posebej tragično, če GT5 ne bo imel niti navideznih poškodb in ga bo takle "zanikrn" špil iz prazgodovine po tej plati peljal scat :>

En screenshot:

viperracing.jpg

Link to comment
Pozabil sem omenit GT Legends - http://www.gt-legends.com/

Tako da je moja lestvica priporočenih dirkaških simulacij zdaj taka: GTR2, GT Legends, F1 Challenge 99-02 , Richard Burns Rally, Superbike 2001

haa mam še jaz od večr dalje GT LEgends, pa je res to ena legenda, ok sej nism prav napisal,pa vseen hud špil na kubike,grafika mi ful lepo laufa, ker v wttc game mogoče kdaj mal štekne, ma kaj so nori avti, zmer sm mislu da ej le sm gt4 zakon od zakona,pa vseen gt4 je zakon, sm simulacije na pc so pa enako za moje pojme še malo boljše,ma več maš vsega,nastavitev itd, dobr je imeti pc,ps2,ps3 za gt5 pa človek zmaga če ga to veseli, sm stare legende so mi pa čist brutalne,ma že alfa je tako tako nora, da glava peče,pa ma sm nekje 150hp, avti so mi res zakon,ker so stari a vendar predelani po novem kopitu,to se vidi po dodatnih števčih itd, nore notranjosti vozil...ajj sm igrat in igrat!

no zdej amm pa že GT4,GT4P,GTR2,GT LEGENDS,WTTC GAME 2006, ja same simulacije,sm še gtr2 dobim in še kaj pa mam kr celo kolekcijo org špilov, zakon!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

uff tole tudi treba met, ja sm jaz se kr že realno simulacisjko furam, na mini moto , če te mal zanimajo zadeve si poglej moj portal http://slo-minimoto.com/news.php če maš pa še večjo željo, pa en dan pridi do NM, se boš mal zapeljal,sm par podatkov mam minija ima 15hp moči,19.600obratov,18kil, končna tudi preko 100kmh :rock::rock:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • 4 tednov kasneje...

no pa imam še en original več, in se mu reče wtcc game 07, ja kdor iam rad simulacije BO imel to igro,č jo ne morete dobiti,namreč v slo je ni, mi javite dobim komot, špil je hud, vsa vozila imjao tako hudo originalen zvok vozil, v notranjsoti kabine vse piska, žvižga,poka, ja kr mal te mrazi če imaš 5.1 zvok, fizika vozil,je mogoče mal lažja od 06, pa vseeno kr zelo težka zelo odlična, grafika itak odlična, preko 300 vozil, odlične nove čisto modelirane org proge, lahko bi rekel s težkim srcem,ko grem igrat gt4 mi je zelo arkaden, tak sm dobil občutek an volanu, moral bi imeti le še g25volan in norišnica bi bila prevelka, poškodbeni model je solidarno vredu, mogoče bi lahko bil še bolj brutalen, vozila so malo bolj enakomerna za vožnjo, mogoče ni tolko nesrmanega drsenja, malo lažji način vožnje, dirke so zelo zanimive in odlične, za moje pojme so določene nove proge še mal izboljšali in so res prekomerno realne, no kdor bi imel ta špil,mu garantiram ,da mu ne bo niti 1eur žal, vredn nabave in igranja, spim malo igram wtcc :fiufiu: :ihih:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...
  • Pred 1 mesecem ...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.