Skoči na vsebino

Fileshare tema: objava in kritike naših partij


kekken3

Priporočene objave

Evo, zadnje dva dni so me obsedli Halo 3 achievementi in v pojanju za sranja, kot so Mongoose Mowdown, Two in One laser kill, Maybe Next Time in podobne oslarije sem se vrgel na Lone Wolvese. Dokler sem iskal še mongoose splatterje, so igre bile isti krš, a odkar sem rabil le še double laser, Stepping Razor ter Overkill (slednji dve mi še manjkata :wasted: ), sem se hvalabogu lahko usput tudi zares posvetil zmagi in rezultat je nekaj kar simpatičnih iger. V glavnem igram kot najbolj cenena svinja - kampiram, turtlam in se skrivam - kar pač rabi za zmagati proti štirim drugim opicam. No ja, kar pač jaz rabim. S tekom v akcijo in davljenjem vsega skupaj sem še vedno bolj tko tko. Na fileshareu imam sedaj 5 od teh lone wolves iger na 5 različnih stopnjah. Na epitaphu se še vedno izgubljam, v high groundu še vedno ne najdem izhoda iz sobe s cevmi (falil sem ga tolikokrat, da me je že sram) in nasploh v iskanju Stepping Razorja ter Laser Doubla še kar delam neumnosti in sprejemam glupe odločitve, a skupno so mi bile kar všeč.

http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileS ... oseep%200o

No, prepričan sem, da se lahko od iger drugih marsikaj naučimo - kam hodit, kaj pobirat, kako k čemu pristopiti, tako da bi bilo lepo in koristno, če bi redni nažigači redno dajali na fileshare svoje boljše igre in jih naznanjali tukaj. Oz.. saj ni treba samo najboljše. Če pač v glavnem jemo svinec, objavimo igre in če že ne drugo bomo dobili kritiko, kaj bi lahko naredili bolje. Tudi sam sem odprt na kritike svoje robe. :)

Now go and share!

Link to comment

Moo, the 0wnage is zeh coming!

Jaz sem bil včeraj čisto preveč skurjen za fajle pregledovat, pa bom morda enkrat danes ali jutri kaj dal gor.

Ja ja, bom te dni enkrat tudi poskusil kaj posnet v avi fajl.

Nasploh bi pa bilo kul, če si si zdaj tudi ti vbodel extended server platz, da iz filmčkov izrežeš res kul klipe in jih objaviš gor. Enako velja za naše ostale vrle streljače. Če se nas najde ene 5, ki prispevamo, na tak način komot naberemo za par minut kul robe in lahko poskusimo improvizirati en kul montage! :love:

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
En hud comeback naju s kekkenom včeraj, ko je macra zlagiralo ven.

Moj fileshare: http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileS ... ebek%20slo

Teamslayer010 fejl

Moo, samo res, kak epski comeback je bil to. Sicer sem jaz boj kot ne le nehal umirati kot puran in začel igrati spodobno, a Sebek je zablestel, posneakal bazo ter v ključnem trenutku zroketiral situacijo. Potem pa zadnja minuta straha in kampanje s shotgunom v luknji FTW. Epic win! :beer:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.