N7 Ozi Posted January 23, 2023 N7 Share Posted January 23, 2023 A še kateri korenjak tule uporablja Brave browser? Windows platforma. Nekaj me zanima... Quote Link to comment
admins matej1990 Posted January 24, 2023 admins Share Posted January 24, 2023 Chrome FTW! Eat all the RAM!!! Drugače pa Brave zelo pridobiva na uporabnikih. Ne bi rekel da toliko zaradi privatnosti, temveč predvsem zaradi vgrajenega adblockerja. Nekaj kar postaja vedno bolj nadležno predvsem na mobitelih, kjer ti lahko nadležne faking reklame poberejo z lahkoto 1/3 zaslona. Kaj te pa zanima? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
N7 Ozi Posted January 24, 2023 Author N7 Share Posted January 24, 2023 Pa jest ga dejansko uporabljam že dalj časa, predvsem zato, ker je dober kar se privacya tiče. Čeprav je na Chrome engine narejen in to spet poraja vprašanja ampak to na strani... nekaj me hecajo Push obvestila, konkretno za Konzole-Slovenija. Nekaj šteka... nekdo je to že prijavljal na podpori in kot kaže je to stvar brskalnika. Zanima me, če ima še kdo od uporabnikov tak problem. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted January 25, 2023 admins Share Posted January 25, 2023 Ah, jaz ne koristim teh obvestil. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted February 1, 2023 admins Share Posted February 1, 2023 Huh, iskreno povedano sploh nisem vedel da obstaja. Uporabljam le Chrome na Win 7. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts