zan Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 a kdo od tuki špila war rock?? ce ne spilate vam lahko povem da je to najbolša računalniška online igrca...res pa je da je velik hackejev Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
Cloud Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Spilam, nick Destiny110. Quote Link to comment
zan Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 ker level pa si... a rabs clan?? Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
Cloud Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Lvl 6 (zacel, kaki mesec nazaj, spilam neredno), z obupnim ratiom (0.35). Za klan pa bom se vido... ce rabite kakega noobisha povej. :ihih: Quote Link to comment
zan Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 lol...jst bi sam uprašu...zakaj jst ne morm tm nc napisat pod pocutjem,kere konzole imam... Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
TriGGer Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Moreš it na glavno KSi stran, ne tukaj na forumu Quote Link to comment
zan Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 aja...thx :bowdown: Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
zan Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 SPOZNAL SEM DA WR SUX...VRNU SE BOM K COD ENKI Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
č.u.k. Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 War Rock prav zares močno sux, čeprav je zastonj (oz. je bil, če se ne motim). Quote Link to comment
rolihandre Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 WR sem včasih igral pa še to ne pretirano dosti. Takrat je bilo še nekako sedaj pa so vsi serverji poje*** in se zelo težko normalno igra. Enkrat namesec morda igram za kake pol ure drugače pa ne. Je sicer zabavno vendar so mape absolutno dolgočasne (vsaj tiste, ki so na voljo v brezplačni verziji). Quote http://www.r00li.com Link to comment
zan Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 -preveč hackerjev -cheap serverji zato lagga -zmešan punkbuster -edino gameplay mi je še kar dobr Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
AntiTrax Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Živjo...No jaz igram Warrock zdaj in me zanima če ima kdo Lvl 16+ in ne igra več, da bi mi ga dal! Hvala! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Recommended Posts