Skoči na vsebino

Condemned 2: Bloodshot [XB360, PS3]


Priporočene objave

Ena bolj motenih prvoosebnih "kriminalščin" se vrača na obe "next-gen" konzoli. Založnik bo Sega, datum izida še ni potrjen. Iz Gamer's Hell:

"Players will assume the identity of Ethan Thomas, former Serial Crimes Unit investigator, who has been called back to duty to track down his missing partner. The disturbing events from Ethan’s past have left him a broken man – a desperate burnout drifting aimlessly through society in an inexplicable decline. Fighting inner demons throughout his one-man investigation into a sinister conspiracy, Ethan will need to use anything and everything in the environment to survive as he unravels the mysteries shrouding the city in darkness. As Ethan, players will engage in visceral combat using a variety of firearms, blunt instruments and an all-new fighting system complete with defensive and offensive combo chains, as well as grapples and holds. To help track the killer and solve the mysteries behind Condemned 2: Bloodshot, players will crack open an all-new set of high-tech forensic tools. Using wits and brute strength, murders can be solved a number of different ways to keep players guessing throughout each suspenseful investigation."

Slike:

http://www.gamershell.com/screenpop.php?id=271267

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • Pred 4 meseci ...
  • 2 tednov kasneje...

Včeraj sem končal prvi del Condemned za PC in sem bil kar pozitivno presenečen, še posebaj mi je bil všeč konec (zgodba). Samo zaenkrat še nisem nič slišal, da bi se Condemned 2 pojavil za PC, right ? (Bi pa zelo rad vedel kaj se bo zgodilo v drugem delu oz. kako se zgodba nadaljuje iz prvega dela)

followmeontwitter.png
Link to comment

Ja preber si kak review ne, moje mnenje je da se splača, izboljšan je skor vsak aspekt igre, melee kombat je fejst izboljšan, zdaj se lahko tepeš z rokama in maš majhn miljon kombotov, ki jih lahko izvajaš, maš kombote tudi na vseh 'orožjih', envajormantal kille itn., forensics je fejst izboljšan in poglobljen, morš mal premislit in pregledat dejstva, ako ravno nisi expert v kriminalistični angleščini boš celo kdaj pa kdaj pobrsku po wikipedii, Ethan je 10 bolj badass in kul kot je bil, zgodba pa mogoč za odtenek slabša, a prebavljiva.

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.