RIDDICK Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Zanima me kako ste se kdaj razjezili ob igranju iger. Ni važno so ble na konzoloah al na PC-jih. In napišite koliko škode oz. akj ste strli poškodovali, zabrisali v/čez steno, okno.... Jaz sem se najbolj razjezil ob igranju Ninja Gaiden Black-a kjer je nekaj krat v steno letel daljinec od TV-ja, joysticka nisem metal ker nebi rad skos novega kupoval. Pa Battlefield 2 modern Combat sem že 597x ponavljal zadnjo missijo, in sem prijel za kljuko in jo nenamerno odtrgal, ko sem se hotel preobleči. Odprl sem pač z tako silo da je kljuka odstopla... let see how destructible are you ? Quote Link to comment
Davodax Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 lol. Jaz pa pri Conker:Live and Reloaded, ko sem šel Chapter X, in so me pri drugi misiji na Einstein vedno vbili, ko sem dobil zastavico, če pa sem jo že dobil sem vedno zgubo. Ampak, ker mam velik prag tolerance je največkrat ostalo pri kletju . Drugač pa nekajkrat zažgal v vrate pa je blo Quote Link to comment
Devil Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Jah običajno pri meni je da telefon leti in pred kratkim je. Sej ravno zato mam same zanič telefone, ker ko sem en tedn nazaj špilu Kingdom under fire: The crusaders in mi z Rupertom zadnja misija ni šla preveč dobro od rok ker sm jo v enem dnevu ponavljal točno 32x sm prijel telefon in začuda čež 10s ni več delu. Zdej si lahko predstavljate kako to gre pr men. Pa sam še to Rupert ma težavnost Hard zdej pa špilam na NIGHTMARE.. Tko da se kr razjezim, če mi neki ne gre preveč od rok. Pa to ne bo dobr zame ker ma X360 brezžični joypad in ne bo kabla, ki bi me ustavu da bi ga vgu nekam... not ql Quote If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches! Link to comment
SolidG Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Raztreščil par kontrolerjev in to je to. Začuda zadnje čase brzdam svoje napade jeze - za blagor okoliške plastike. Quote Link to comment
oklepnjak Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Sam obvladam zenovsko samoobvladovanje, in to zelo. Še pri Ninja gaidenu, se jebal mater tistim spider clan ninjam le dvakrat, sicer pa sovražnikom jebem mater in jih zmerjam pedri in pičkami le v mislih. Le pri Gladiusu me je bes premagal, takrat je daljinec letel čez dnevno sobo in nato sem jebal mater vsemu živemu & neživemu v bližnji okolici. Quote Link to comment
Recommended Posts