anc165 Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Kere si lastite (loh tut GC sam napiš zravena al je wii al GC) Wii: Wii sports Harry Potter and order of Phonex Elebeets Far Cry vingence Quote Link to comment
jurc-back Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Legend of zelda ... wii Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
SlashSpeed Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Wii Sports (v bistvu :uke: ). Quote Link to comment
Bartala Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Wii sports Wii Zelda Twilight Princess Wii Resident Evil 4 Wii pa imam od 15.10 letos. Quote Link to comment
aljaz Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Wii sports Mario SC Football (a ga ma kdo, da se zmenmo in gremo igrt?) Wii Resident Evil 4 (kupil danes) Quote Link to comment
Bartala Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Anc, kakšen je Farcry?Z stališča igralca.Nekako neverjamem IGN da je tako slaba, če je bila tako dobra na xbox in pc Quote Link to comment
Cloud Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Aljaz povej kodo pa se bomo kaj zmenli, ceprav sem sam ze izven prakse (nisn igral ze kaksen mesec, dva). Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Ko bom kupil Wii (če bom kupil Wii) bo moja prva igra definitivno Mario strikers in Zelda : Twilight princess ... EDIT : Mogoče namesto Stikersov , Super Paper Mario ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
aljaz Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Cloud moja koda je na spisku, sej ves kje. Najrajsi ob petkih ali sobotah popoldne, zvecer ne morem. Mumbo tud igra, ne? P.S.: Cloud te bom danes ali ju3 dodal, ti pa tud mene cim prej! P.S.S.: Sm te dudou, zdej pa se ti mene pa mumbota sm tud! Dudejta me!! Quote Link to comment
anc165 Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Anc, kakšen je Farcry?Z stališča igralca.Nekako neverjamem IGN da je tako slaba, če je bila tako dobra na xbox in pc Če jo jaz ocenjujem od 1 do 10 je moja ocena 7. Zakaj? Ker vedno pobijaš enake sovražnike (edino na koncu so malo močnejši (zelo malo in niso nobeni mutanti povr pa še oboroženi s pihalnikom)) Iste misije ki nimajo veliko smisla. Quote Link to comment
Bartala Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Anc, kakšen je Farcry?Z stališča igralca.Nekako neverjamem IGN da je tako slaba, če je bila tako dobra na xbox in pc Če jo jaz ocenjujem od 1 do 10 je moja ocena 7. Zakaj? Ker vedno pobijaš enake sovražnike (edino na koncu so malo močnejši (zelo malo in niso nobeni mutanti povr pa še oboroženi s pihalnikom)) Iste misije ki nimajo veliko smisla. Naj bi bila wii verzija dost slabša od pc in ostalih verzij. Baje be naj bilo z grafiko nekaj HUDO narobe, da kao izgleda kot kaka ps1 igra. Sem nekaj časa premišljeval o nakupu in sem se potem le odločil proti njen.Saj če rečeš da se ti nezdi tok slaba, pa mogoče še premislim o nakupu! Tnx Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Far Cry sem itaq obrnil na PC-ju in ga za Wii ne bi kupil ... Če bi ga dobil na nagradni igri , pol bi ga sam odštet 60 evrov za enako igro , a-a ... Sorry ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
anc165 Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Anc, kakšen je Farcry?Z stališča igralca.Nekako neverjamem IGN da je tako slaba, če je bila tako dobra na xbox in pc Če jo jaz ocenjujem od 1 do 10 je moja ocena 7. Zakaj? Ker vedno pobijaš enake sovražnike (edino na koncu so malo močnejši (zelo malo in niso nobeni mutanti povr pa še oboroženi s pihalnikom)) Iste misije ki nimajo veliko smisla. Naj bi bila wii verzija dost slabša od pc in ostalih verzij. Baje be naj bilo z grafiko nekaj HUDO narobe, da kao izgleda kot kaka ps1 igra. Sem nekaj časa premišljeval o nakupu in sem se potem le odločil proti njen.Saj če rečeš da se ti nezdi tok slaba, pa mogoče še premislim o nakupu! Tnx Ja grafika pa svetloba v igrci res šteka pa 1 bug je da se znajdeš kar pod mestom ma igrca je res tko neku umes Quote Link to comment
Junior Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Evo, še moji špili. Wii imam od marca (GCja nisem nikoli imel), v tem času sem kupil: Wii: Warioware: Smooth Moves Rayman Raving Rabbids Super Paper Mario Resident Evil 4: Wii Edition (+ prednaročen Super Mario Galaxy) Gamecube: Pikmin Super Mario Sunshine Zelda: Wind Waker Super Smash Brothers Melee Resident Evil 0 Resident Evil 1 Imam pa jasno še nekaj VC iger. Quote Link to comment
lukzy44 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Wii -Harry Potter -Mario party 8 -Wii sports -Wii play -Call of Duty 3 -Excite trucks -TMNT nameravam pa kupit: -Metroid prime -super paper mario (obvezno) Quote Wii Link to comment
Bartala Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Lahko še dopišete kako dolgo že imate Wii? Quote Link to comment
Junior Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Pa lahko bi tudi Wii Sports izpuščali, ker smo ga itak vsi ob nakupu zastonj zraven dobili. Quote Link to comment
anc165 Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Da noam nove teme odpiral wii demo igre obstajajo????? Quote Link to comment
GMT Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Wii imam od začetka okrobra 2007. Igre: WiiSports <-- sem vseeno napisal, ker so enostavno dobre igre, dlje od tenisa itak ne pridemo, sicer pa redno bowlam in ja, tudi boksam. WiiPlay <-- dobil zraven dodatnega Wiimote-a, po večini debilne igre namenjene, da se naučiš rokovati z Wiimoteom in nunchuckom, po drugi strani pa ne škodi imeti v naboru iger nekaj zelo enostavnega, da se družba, ki pride na obisk lahko hitro nauči novega načina igranja... The Legend Of Zelda: Twilight Princess Resident Evil 4 V prihodnosti bom iskal še nekaj za dirkanje... LP Quote Link to comment
Tr0n Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Zelda: TP Excite Truck SSX Blur Mario Strikers Charged Super Paper Mario Quote Link to comment
č.u.k. Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Predlagam ti, da spremenis naslov v "katere igre za Wii si lastite", anc165. Quote Link to comment
aljaz Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Zelda: TPExcite Truck SSX Blur Mario Strikers Charged Super Paper Mario Tr0n kakšna sta Excite Truck & SSX Blur? Kaj se bolj splača kupit? Quote Link to comment
Cloud Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Excite Truck, vsaj meni. Lepše sede na Wii, medtem ko mi kontrole mi SSX Blur sploh ne ležijo. P.S: Igre: Super Paper Mario Wii Play Mario Strikers Charged Eleedes Harry Potter 5 SSX Blur Excite Truck Cooking Mama My Sims Fifa 08 WarioWare: Smooth Moves Trauma Center: Second Opinion DragonBall Z: Budokai Tenkaichi 2 Quote Link to comment
raizuken Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Wii sportsMario SC Football (a ga ma kdo, da se zmenmo in gremo igrt?) enako js.... povezave pa nimam, ker nimam starega pcja priklopjenega... na nowga pa se mi ne ljubi >.< wii si lastim že kako leto vrjetno bo kmalu no decembra usaj mislim.... Prihajajoče so:MP3 za enkrat Lastiw sm si tudi Wario ware in Zeldo itaq Quote Link to comment
Tr0n Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Zelda: TPExcite Truck SSX Blur Mario Strikers Charged Super Paper Mario Tr0n kakšna sta Excite Truck & SSX Blur? Kaj se bolj splača kupit? Excite Truck je precej cool. Se da zelo dobro ovinkat z Wiimotom in izvajat razne trike. SSX Blur je bolj tak-tak. Zadevo sem igral mogoce 5 ur vse skupaj in jo potem prodal. Quote Link to comment
Recommended Posts