Dante17 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Mene pa zanima če kdo pozna kako trgovino v celju kjer se da kupiti in vgraditi modchip in koliko bi približno stalo in koliko časa bi trajalo.Hvala.LP! Quote I AM THE HAND OF GOD, I AM HIS WILL, AND HE WANTS YOU DEAD!!!!FOR GOD AND HOLY GRAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment
izobčenec Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 kupi si raje swap magic Quote Link to comment
Bianca Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 V Celju ne, v NM pa ja. :razzy: Pa Swap Magic tud ni slaba izbira, čeprav sem sama bolj za mod chip. Poenostavljeno: "Čip je za lene, Swap Magic pa za malo manj lene. " LP Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Dante17 Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 a mi lahk pol napišeš kire so NM prosim Quote I AM THE HAND OF GOD, I AM HIS WILL, AND HE WANTS YOU DEAD!!!!FOR GOD AND HOLY GRAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment
Greymon Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 jst pa poznam enga iz nemčije,,,k dela v tovarni pa mi lahk čip zrihta za 20€ (kakšnegakoli) Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Sephiroth Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 a se lah zdj družim s tabo plis? Quote Link to comment
Guest bizardo Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 sm lhko tvoj prijatel. :bowdown: :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
shorto Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Moje mnenje je da je swap magic *****. Tak da raje si umisli čip, če ti je dost do tega, se oglasi pri d-Vices v LJ pa prosi za SubZero čip. Stane okoli 35€, meni je poštimal zadevo v parih urah. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Jaz vgrajujem MODchipe v konzolo. In prav v mesecu decembru imam akcijo MODCHIP+VGRADNJA = 50€ Več informacij pa dobiš na spletni strani www.zaric-servis.net Sem pa iz Brežic Quote Link to comment
iiii Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 a ves ti daje d-vices od oktobra naprej zaprt :annoyed: Quote Link to comment
Recommended Posts