Guest dnovak24 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 prosim napište use igre ko se da igrati na dva, na eni tipkovnici. Športne itq vem ala fifa, nba ampak to me ne zanima. Trenutno igramo ford racing 2, super je, moto gp2,3 neki noče delat, zato povejte ka je še fajn za 2 igralca. Hvala in lp Quote Link to comment
č.u.k. Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Serious Sam ma split-screen način za do štiri na enmu kompu, se mi zdi. Za druge pa ne vem. Bolj malo PC špilov ma to :> Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 prosim napište use igre ko se da igrati na dva, na eni tipkovnici. Športne itq vem ala fifa, nba ampak to me ne zanima. Trenutno igramo ford racing 2, super je, moto gp2,3 neki noče delat, zato povejte ka je še fajn za 2 igralca. Hvala in lp Tudi jaz bi bil vesel odgovorov saj obožujem igranje s prijatelji skupaj Quote Link to comment
Guest dnovak24 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 hvala za to igro, če se kdo spoune še kakšne nej kr napiše. Quote Link to comment
Nighthawk Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Priporočam, Little Fighter 2, pa kak mortal kombat tudi ni napačen! Quote Link to comment
NoWii Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 ja, little fighter 2 je kr zur.... Dobra stvar je, k loh sam osebe naprimer drgac narises, al pa spremenis zgled orozja, na netu je ful velik modov za drugacne zglede, nove napade,.... Vsekakor je zlo vredi večigralski spil.... Pa kompa tud ne zahteva kej prevec nabildanga.... Quote Link to comment
Guest dnovak24 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 ni mi všeč ta little fighter, tko čudn mi deluje, dirkačine mamo raj, namreč v službi imamo integrirano grafiko, no ja stari špili delajo Quote Link to comment
Mimogrede Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Vredi so mortal kombat pa kake druge fajting igre za 2 igralca, škoda edino da ni tekkena za PC (vsaj nisem zasledil da bi bil) Quote Bo kaj bo... za enkrat pa je to. Link to comment
freak Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 degač maš winter sports 2008 pa lahka split screen al pa da grete 4 igralci prvenstvo spilat Quote Link to comment
Recommended Posts