vale46 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 mene pa zanima tisti ki je že naročeval z gameplaya kolk časa od naročila je trajal da so blago odposlali. Jst sm naroču včeraj pa do danes še nism na mail dobil potrdila o odpremi naročenega blaga. Igrce k sm jih naroču naj bi bile vse na zalogi. Quote Link to comment
R3LIX Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Si pogledal order svoj status na strani ? Če je status canceled potem nekaj ni vredu. Če je completed oz. shiped potem je že na poti. Jst sem že parkrat naročil iz gameplay-a in ponavadi je bila pošiljka tu v treh dneh. Quote Link to comment
vale46 Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 To pa nism še pogledu. Bom k bom doma trenutno nism doma, narbe bi pa verjetn lohk blo sam to če bi kej narobe izpolnil. Veš kaj me sam zanima tm k je blo treba izpolnit podatke, a je slučajno treba vpisat kam podatke od banke, ker jst jih namreč nism samo številko kartice prov naslova sedeža banke pa nism vpisu kr je pol kr avtomatsk naslov banke biu v moje naslovu za dostavo. A je možno da je tukaj napaka? Quote Link to comment
vale46 Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 sm pogledu zdej na acc in piše da je status compled order pa dispatch date pa je današnji datum. Zgleda da je pol dons blo doposlano, upam Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Če imaš napisano to kar si povedal, potem so ti danes odposlali! Quote Link to comment
Mini.Shark Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Pri address-u mam jaz takole: Your Billing Address: Ime priimek e-mail mesto naslov država poštna številka Your Delivery Address: Ime priimek e-mail mesto,naslov država poštna številka Bo to prav da bo prispelu k meni? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Yupp moralo bi! Če si prav spisal svoj naslov! Quote Link to comment
rolihandre Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Gameplay je po mojih ugotovitvah malo pozen z pošiljanjem mailov! jaz sem dobil sporočilo, da je poslano ob enih ponoči, zjutraj pa je stvar že bila v nabiralniku. Quote http://www.r00li.com Link to comment
vale46 Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 mini shark jst mam isto k si ti napisu. Pol upam da bo vse tko k more bit Quote Link to comment
Mini.Shark Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Hvala za odgovore Quote Link to comment
vale46 Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 25.10. so men odposlal 27.10. zjutri mi je pa poštr že prnesu. Nism mogu verjet! Od zdej naprej bom vse igrce naročal z Gameplaya Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Gameplay je zame daleč najbolša spletna trgovina. Nikoli nisem imel problemov, da bi dobil drugo od naročenega pa še hitri so! Zelo priporočam če že kje v tujini online kupovati je gamplay pravi naslov!! Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 A klele v gameplayu lahko plačaš po povzetju al s kreditno kartico ??? Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
PaNdEcK Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Iz tujine ne gre plačevat po povzetju Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Tako je brez kartice tipa Mastercard/Eurocard inu ostalih se iz tujine ne splača kupovati, sicer pri nekaterih online trgovinah obstaja možnost bančnega nakazila ampak ne priporočam, ker ponavadi pride na koncu precej drago. Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Še sreča da imamo Igabibo Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
vale46 Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Ja zelo hitri so in cenovno zelo ugodni v primerjavi z cenami pri nas Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Predvsem je fino, da pošiljajo po povzetju in so slovensko podjetje pri katerem je celo mogoče kupiti Xbox360 Elite! Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Jaz bom itaq kupil Xbox 360 premium ... Ampak je fino , ker so založeni z dobrimi igrami tako za PS3 kot za Xbox 360 ... Sedaj vem kje bom kupoval špile hehe ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Mini.Shark Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Zaj hočem naročit iz gameplaya pa nekaj nea razumem :annoyed: Imam Maestro kartico: Card type: maestro Card number: Kaj moram tu vpisat? št.kartice al št.računa al na zadni strani????? ko tu vpišem eno ali drugu mi da ni vreji da mora bit 0 do 9??? Please do not include spaces Expires end of: velja do Cardholder's Name: ime priimek This must match the name on your card exactly. Card Verification Value (last 3 digits on back of card): For some Solo & Maestro Cards only Valid From:??? not present on all cards Issue Number ???? not present on all cards Hvala! Quote Link to comment
admins Anduril Posted November 12, 2007 admins Share Posted November 12, 2007 Številko računa, ki je na sprednji strani kartice, verjetno brez presledkov in pomišljajev. Itak ti pa po vsej verjetnosti slovenskega Maestra sploh ne bo potegnilo na angleški strani, ker imajo oni tam neke drugačne kartice kot mi tukaj. Ponavadi delata samo Visa in Mastercard. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Vpisal sem številko računa pol pa mi napiše to: I am sorry but I cannot process this order. The reasons follow: * Please check your card number and re-enter it. * That wasnt a Switch card we recognise Torej ne dela moja kartica?? :crybaby: EDIT:sem se zaj okoli 10min jebo,pa tipko različne kombinacije številk pa mi je vseeno uspelo Hvala za odg. Lp Quote Link to comment
Mini.Shark Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Res nevem kaj se dogaja z mojim naročilom Prvo dobim E-mail od gameplay costume service z naslovom Order confirmation number pa številka noter pa vsebuje: Thank you for ordering from gameplay. Please keep this email in a safe place as it contains useful information about your order. PA še nekaj dol Čas:13.11.2007 4:45 Potem dobim drug E-mail od istega z naslovom Problem with order number pa številka vsebuje: dadoteko noname 1K prenesem in piše: Dear Sir/Madam Thank you for placing your recent order with Gameplay. Unfortunately we are unable to process your order immediately due to an error or because of incomplete details (this usually happens if an invalid card number or expiry date has been entered). Please note for Switch or Solo we require the long Switch or Solo number across the middle of the card. Currently we do not accept American Express. To proceed with your order simply place a new order at www.gameplay.co.uk. Please be careful when entering your card number. Alternatively you can call our customer service team on 0845 345 4440. We are open Monday to Friday 9am to 7pm and Saturday 9am to 5.30pm. We would like to apologise for any inconvenience caused but look forward to hearing from you soon. Yours sincerely Gameplay After Sales Čas:3.11.2007 4:50 Zaj sem probo še nekrat naročit pa bom vido kaj bom jutri dobo Je imel kdo isti problem? Quote Link to comment
admins Anduril Posted November 12, 2007 admins Share Posted November 12, 2007 Če se ne motim, so te Switch in Solo Mastercard kartice te, ki jih nucajo v tujini, pri nas pa ne. Torej bolj ne bo šlo s tvojim Mastercardom pomoje, žal. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Jah verjetno res nebo šlo.Zdaj poslal še nekrat in dobil enak odgovor.Adijo poceni igra za en cajt. Quote Link to comment
Recommended Posts