lukidd Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 se da dobit tole zadevo: Klik Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 pač kupiš na tem linku kot si ga dal. saj dostavljajo v slovenijo. cena je Quote Link to comment
lukidd Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 lej, sj ni problem v tem da nebi mogel, ampak je fora da 26 za majico ne dam. 20€ še, ampak 26 ja pa preveč. ADD: itak sem pa našel dobro stran: Klik Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
TriGGer Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Oujea! Gears of War kape pa denarnice Quote Link to comment
aaa Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 tole denarnco bo treba kupt :amazed: :bowdown: Quote Link to comment
dangun Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 lej, sj ni problem v tem da nebi mogel, ampak je fora da 26 za majico ne dam. 20€ še, ampak 26 ja pa preveč. ADD: itak sem pa našel dobro stran: Klik http://www.masterofmetal.net <- tole je vredu stran Jst sem pred kakšnim mesecem iz bands-merchandising naročil johnny cash tshirt in je še nisem dobil! Quote Link to comment
lukidd Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 PA POKLIČ JIH, RAJT Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
dangun Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 PA POKLIČ JIH, RAJT sm jim mail poslal že 100x pa nč Quote Link to comment
Ziga2 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 offtopic: a mi kdo skopira poglavlje iz parkličeve knjige(slišal sem kako trava raste in mi ga pošle8po emailu) P.S.: za oceno morem povedat Quote Link to comment
TriGGer Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Kero poglavje in kako povezavo v celoti ma to s to temo, pravzaprav s tem forumom? Quote Link to comment
lukidd Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 eh, pusti ga, če se pa reže. mudel, preber jo, ane? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Ziga2 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 ja vse knjige je učitelca pobrala(torej je nemorem prebrt(več) sej problem je v tem, da sem zvedel da se morem en poglavje naučit šele tist dan k sm mogu knjigo vrnt.Aja za poglavje se pa opravičujem. je Gospod Pacek(al pa podoben) Quote Link to comment
TriGGer Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ja pa idi v knjižnico al neke... Dvomim da ma kdo glih to knjigo doma pri roki Quote Link to comment
MaDrung Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 ja vse knjige je učitelca pobrala(torej je nemorem prebrt(več)sej problem je v tem, da sem zvedel da se morem en poglavje naučit šele tist dan k sm mogu knjigo vrnt.Aja za poglavje se pa opravičujem. je Gospod Pacek(al pa podoben) sigurno se kaj na internetu najde. js sm use svoje opise na internetu najdu. sploh na dijaski.net Quote Link to comment
NoWii Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 OK; BACK TO THE TOPIC: Nej mi en pove Kje v slo (ali na netu), nej dobim originalni Mindless Self Indulgence - You'll Rebel To Anything; album. Ce se da, nebi narocu iz tujine (razlog bo treba se prevoz placat in torej najbrs pride drazji, jst pa trenutno nism lih na zelenmu dnaru (sparam za komp)+nimam izkusenj z narocanjem iz tujine) Pogledal sem ze v neko muzikarsko trgovinco u Splitu in v bivsi BOF u ljublan. Na spletu pa: bof, una dva linka k sta bla zgori (u temu topicu), mimovrste, bolha, ceneje.si Brez uspeha Aja, drgac najdeno na eBayu ( http://cgi.ebay.co.uk/MINDLESS-SELF-IND ... dZViewItem ), in je cena ful dokaj nizka (4.4 Quote Link to comment
Recommended Posts