lukidd Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 torej, doma mam ruter od asusa, wl500g. pol pa mam v mojem kompu kartico wl138g, ki na xpjih deluje normalno. problem je, da na visti drajverji za visto ne delujejo, ker opreme sploh ne zazna, takisto kot ne zazna kartice. sem probal xp drajverje, pa tkaisto ne deluje. je opcija da prodam kartico in kupim vista capable edina? aja, pa trenutno sem na wire povezavi, pa se je želim znebit Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
_tweety Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Ena od možnosti je, da si pač inštaliraš XP-je na računalniku. Potem bo vse delovalo super Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
NoWii Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 sej koker jst vem, mas loh dva windowsa.... nimam pojma kko to deluje, ampak osnovno nej bi mev xp sam 2 gigabajta, tko da ne zasede lih velik.... Quote Link to comment
TriGGer Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Pa ja, Vista je itak en kup bullcrapa. XPjem čist nič ne manjka Quote Link to comment
NoWii Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Itak. Sicer je pa fensi dokonca.... Eden u soli ma drgac doma Visto in ful jamra pr racunalnistvu (k mamo XPje) kok so xpeji zanič, pa kko on use bol nardi na visti in vse to....tko da mozno da, ce se navadis, da je bolsa.... res pa je, d un model nima pojma o PCjih in da je loh sam mal naiven pac....ampak windows pa ja zna uporablat.... Drgac pa je z XPjem res usre vredu, ni posebnega razloga za Visto....idina stvar k me privlac na visti, je iskalnik.... Quote Link to comment
Davodax Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Jap, se strinajm. XP še ga vedno seka. Viste še nimam namen naložit lep čas Quote Link to comment
DrMiha Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 nja, Vista še ni na nivoju, kjer bi mogla bit. Ampak bo scajtoma boljše... Sem pa odkril skrivnost vedno manjšega placa na trdemu disku - System Restore, za sence particij je bilo namenjenih kar 20 GB placa Quote Link to comment
NoWii Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Lol, jst mam 9 .... Kar niti ni tok mal, glede na to da mam sam 112gb placa useskp Drgac pa jst tud vrjamem da se bo Vista pocaz prjela....ampak se dolh ne. Pomoje da bo folk pac nov komp nabavu, pa se navadu na visto.... Quote Link to comment
č.u.k. Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ne čutim nobene potrebe po prešaltanju na Visto. Tut za gaming ne, ker nimam DX10 hardvera. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ne čutim nobene potrebe po prešaltanju na Visto. Tut za gaming ne, ker nimam DX10 hardvera. x1 Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 28, 2007 admins Share Posted October 28, 2007 Dobro, da ste čisto vsi v tem topicu odgovorili na vprašanje, ki ga je dejansko zastavil lukkid. Bemvas offtopic opice. :bringiton: Sem malce guglal, pa očitno res bolj ni rešitve na Visti s to kartico (pa ne samo s to, z mnogimi wireless mrežnimi ima Vista izjemne probleme). Pomoje ti ne ostane drugega, kot da greš po drugo mrežno .. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Da še jaz pripomnim nekaj ontopic. Vista nima podpore za veliko večino mrežnih kartic. Sem gledal na MSj-jevem ''compatibility check'' programu za Visto, in glej ga zlomka, tudi moja mrežna ni podprta. Tako, da nisi edini Quote Link to comment
Recommended Posts