Jump to content

Vista in wireless net

Recommended Posts

torej, doma mam ruter od asusa, wl500g.

pol pa mam v mojem kompu kartico wl138g, ki na xpjih deluje normalno. problem je, da na visti drajverji za visto ne delujejo, ker opreme sploh ne zazna, takisto kot ne zazna kartice. sem probal xp drajverje, pa tkaisto ne deluje.

je opcija da prodam kartico in kupim vista capable edina?

aja, pa trenutno sem na wire povezavi, pa se je želim znebit

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

Itak.

Sicer je pa fensi dokonca....

Eden u soli ma drgac doma Visto in ful jamra pr racunalnistvu (k mamo XPje) kok so xpeji zanič, pa kko on use bol nardi na visti in vse to....tko da mozno da, ce se navadis, da je bolsa....

res pa je, d un model nima pojma o PCjih in da je loh sam mal naiven pac....ampak windows pa ja zna uporablat....

Drgac pa je z XPjem res usre vredu, ni posebnega razloga za Visto....idina stvar k me privlac na visti, je iskalnik....

• admins

Dobro, da ste čisto vsi v tem topicu odgovorili na vprašanje, ki ga je dejansko zastavil lukkid. Bemvas offtopic opice. :bringiton:

Sem malce guglal, pa očitno res bolj ni rešitve na Visti s to kartico (pa ne samo s to, z mnogimi wireless mrežnimi ima Vista izjemne probleme). Pomoje ti ne ostane drugega, kot da greš po drugo mrežno ..