sebek1 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Eto paypal koncno omogoča sprejemanje denarja, ayd že kakšen mesec, pa me zanima, če je kdo od vas že sprejel denar, kaj je treba na kaj pazit ? Kaka je provizija, če sploh je kaka vem, da je to tudi odvisno od vrste accountov ? Torej to zdej direkt na bančni račun dobiš ? Zakaj pišem to tu, vem pač, da dosti folka tu uporablja tole ? Quote Link to comment
raveer Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Nakazilo na TRR ni mogoce, kesh lahko dobis samo na CC. Jaz ga na Sparkasse Mastercard nisem mogel. Obrazlozilo banke: zaenkrat se lahko vraca samo refund, nakazil pa ni mozno prejemat. Sem potem poskusil z Abankino Viso Electron in sem dobil nakazilo, provizija, ki si jo vzame PayPal pa znasa 2 EUR. Quote (: Link to comment
tuning Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Kako pa sploh poteka to a potrebuje tisti ki nakazuje samo tvoj email, katerega imas prijavljenega v paypalu? LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
sebek1 Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Aha 2 evra ti butnejo, ko si nakažeš na kreditno, ql. Sej, če dosti s paypalom posluješ pa si denar pustiš kar na paypal računu, kjer pa ti nič ne vzamejo pri personal accountu. Je pa to nedvomno zakon, kolko krame bom lahko prodal na ebayu, ki je v sloveniji nikoli ne bi moral. Quote Link to comment
lukidd Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 kaj paypal sprejema viso electron? čudno, ker ko sem jaz maja poskušal vpisat jo med kartice, mi jo je zablokiral na paypalu, in je na paypalu nemorm več uporabljat Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts