Skoči na vsebino

SF 3rd strike za PS2


Priporočene objave

Kolikor vem, 3rd Strike sam po sebi na PS2 v EU ni nikoli izšel. Tisto, kar ti iščeš oziroma rabiš, je Street Fighter Anniversary Collection. To je pač kolekcija nekaj Street Fighter zadev, ki vsebuje tudi 3rd Strike, izšla pa je leta 2004.

Sem malo pogledal, pa res nikjer nisem našel zadeve. Vse je ali PAL verzija za Xbox ali pa NTSC za PS2. Te pretepačine se itak ponavadi igra US ali JAP verzije. Tako da, če res ni nujno treba, da je PAL (kar boš itak zelo težko našel), si nabavi ameriško (NTSC) verzijo te kolekcije na kakšen eBayu, tam je tega precej. PS2 itak lahko na precej načinov "zdresiraš", da ti bere tudi igre drugih regij.

Samo res je to čudno, jaz sem že precej EU izvodov te kolekcije videl v živo, samo vse so bile za Xbox (je zadeva zelo popularna (čeprav se sicer za pretepačine ponavadi PS2 uporablja), ker je v bistvu edina pretepačina, ki se jo da kolikor toliko normalno igrati prek Livea, npr. Kekken je to dosti nažigal na ta način). Nisem pa še nikogar videl imeti PAL za PS2, samo drugih regij, čeprav naj bi tudi to obstajalo. Verjetno ravno zaradi tega, ker ti pri PS2 PAL regija pač nič ne koristi, medtem ko si na Xboxu originalen izvod PAL regije rabil, če si hotel preko Livea igrati.

Potegaman.jpg
Link to comment

Meni je žal, ampak bo zelo zelo težka. Sam sem to hotel kupiti koelgu za rojstni dan in PAL verzije nisem uspel dobiti za keš nikjer... niti na eBayu.

Alternative:

modan PS2 zraven

- grda slika zaradi interlaced signala PS2ja

- lag zaradi interlaced signala PS2ja (par frejmov, ampak ok, že ki govorimo o pretepačinah)

x360 zraven

+ SFAnn. Coll. za Xbox1 je retrokompatibilen

+ lepo upscalean

- določene superce in poteze ki skrolajo vertikalno znajo upočasniti akcijo

- razen z veliko igračkanja boš imel kontroler za en qrac

PC zraven/priklopljen itak zaradi hišnega kina

+ emulator sedaj že na srednjerazrednih PCjih praktično perfektno poganja Third Strike in HSF2T

+ lepo upscalean

+ odlično se de igrat online

- pač, če že nimaš PCja v dnevni sobi/priklopljenega na TV, potem so jajca

Link to comment

bwah. :crybaby:

če ma kdo pal verzijo in mi jo je pripravljen posodit mu rade volje plačam :thumbup: :cash:

EDIT: Đuni in Josip: a to velja kaj? http://trgovina.3dsvet.com/product_info.php?cPath=46_48&products_id=1150

še nekaj. nikoli nisem igral Guilty Gear serije. zdaj, povejta mi katera je zadnja verzija te serije (mislim da jih je kar nekaj) in da je PAL. da si vsaj to ubodem. srbijo me prsti, Tekken 6, SC4 in SF4 so pa še daleč. VF5 mi pa ne leži (v bistvu ne najdem soigralca ki bi mu bil všeč, proti siliciju pa ne morem trash talkat :zzz: ).

ratt-logo.gif
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Ugh, sorry, nisem opazil. Upam, da dvajset dni ni predolgo za odgovor. :sweat:

Marvel vs Capcom 2 je super igra za nažiganje s kolegi, ki niti ni nujno, da so totalno hardcore. Je pa orenk zadeva, ki se da igrati na zelo dolgi rok zelo kompetitivno, tko da je za vsakogar nekaj.

Zadnji izvod GGXXa je Guilty Gear XX Accent Core, a je žal na voljo le za JP in US trg. Evropa je v p***i in niti GGXX Slash ni dobila, ki je predhodnik tega, tako da se mora zadaovoljiti z #Reload - prejšnjo verzijo. No ja, saj je super in roko na srce, če nismo hardkorovec, ki hodi po turnirjih in jasno mora biti sinhroniziran na zadnje spremembe, je tudi #Reload v osnovi še vedno enako kvaliteten. Pač, enako kvalitetna grafika, praktično enaka globina in igralnost. Le malo drugačna in dva lika manj, a nič tragičnega, saj se lahko že z enim GGXX likom ukvarjamo celo življenje in se vedno zabavamo... res ni nujno, da jih je glih 23. :)

SIcer pa imaš kratek prelet najboljših iger in njih poglavitnih lastnostih tu:

http://pretep.konzole-slovenija.com/Žal ni ažurno, ampak spet, saj ne, da vsak dan naredijo novo kvalitetno pretepačino, tako da bo to veljalo še lep čas in bo kvečjemu kak popravek ali dva. ;)

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.