PSP_BOY Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Imam slim PSP, pa mi ga PC nikakor noce prepoznat, sem uporabil kabel od navigacije in sem mislil, da je v tem problem in sem kupil pravi kabel za PSP, pa je isto...Kje bi bil problem ? Quote Link to comment
PaNdEcK Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Kateri OS pa imaš? Quote Link to comment
PaNdEcK Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Kolikor sem seznanjen bi naj XP-ji avtomatsko prepoznali vse USB (in nekatere druge) naprave, ki jih priklopiš. Mogoče ti pa USB vhod ne dela, ali pa imaš onemogočene USB naprave ali kaj podobnega... Quote Link to comment
PSP_BOY Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Sem probal na dveh PCjih, pa isto...V PSP meniju pa tudi nisem nasel, da bi moral kaj vkljucit... Quote Link to comment
PaNdEcK Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Aja, pa si sploh dal na PSPju ''USB Connection''? Quote Link to comment
PSP_BOY Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Ja, mislim da pise USB CONNECTION CHARGE in sem dal ON, pa nic... Quote Link to comment
NoWii Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 v taglavnem meniju od sonij (XMB al kko se rece) gres cist na levo (pod nastavitve al tools ubistvu no) pa izberes USB connection.... Quote Link to comment
PaNdEcK Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Ja, mislim da pise USB CONNECTION CHARGE in sem dal ON, pa nic... To kar si povedal je za polnjenje PSP-ja. Če prav razumem, pa ti rabiš za povezavo? Torej ''USB Connection''. To je tam čisto na levem v meniju Quote Link to comment
lukidd Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 sj če si pa to že naredu, pa ti povem da rabiš kartico za PSP Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
PSP_BOY Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Ja, mislim da pise USB CONNECTION CHARGE in sem dal ON, pa nic... To kar si povedal je za polnjenje PSP-ja. Če prav razumem, pa ti rabiš za povezavo? Torej ''USB Connection''. To je tam čisto na levem v meniju Urejeno, ze dela... Quote Link to comment
Recommended Posts