piandura Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 lp lihkar sem kupil xbox 360 v muellerju. rekli so mi da bom lahko vklopil ga tudi v monitor brez dobavljanja priključkov. priklopil sem elektriko, internet potem sem pa opazil da je zraven samo priključek za v TV (kot ga imajo dvd playerji). pa sem vseeno samo hotel xbox prizgati, pa se ni. v navodilih nc ne pise. pls help ps: ce je na to temo ze thread se oproscam Quote Link to comment
Samotar Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 tema že obstaja : Xbox 360 vprašanja !!!!!! :disbelief: za monitor rabiš RGB kabel dokupiš posebej probaj x360 priključit na na TV, da boš videl da dela za RGB kabel pa poglej na bolho,..... če te kaj še zanima vprašaj v temo : NE PREZRI :bleh: Quote Xbox Link to comment
piandura Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 hvala.. mueller spet ripa off :doh: Quote Link to comment
MaDrung Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 ja kako to mislis? Ce Xbox prikljucis na elektriko se normalno prizge, ko pritisnes na gumb za vklop. Nima veze a je output priklucen na TV ali monitor. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Definitivno se mora konzola prižgati, razlika je le v tem, da če nimaš v konzolo priključenega kabla do TV-ja ti to konzola pove z rdečimi utripajočimi lučkami, ki k sreči niso RRoD(Red Ring Of Death), ampak ti povejo, da nimaš priklučenega compozitnega ali katerega drugega(HDMI) pripadajočega AV kabla! Če pa konzola ne odda od sebe ne glasu ne zvoka odnesi zadevo čimprej na reklamacijo. Quote Link to comment
rolihandre Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Za navaden monitor seveda rabiš VGA kabel (RGB je priložen premiumu). Amapk stvar se mora prižgat tudi brez kabla! Samo rdeče lučke boš dobil. Quote http://www.r00li.com Link to comment
piandura Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 ok lol je ze vredu, malo sem popihal v lukno od elektrike pa je ze buli ;D Quote Link to comment
Repminister Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 To smo enga frenda zajebaval na enmu partiyu, ka je Xbox prnesu. Enkat umes je pa su na WC,pa sm mu kabl za TV odzadi staknu da so začele rdeče lučke svetit, pol sm pa reku da se naj vsi resne delamo! Mater je bil bled ko je to vidu xD :amazed: :ihih: Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
D.Tidus Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 To smo enga frenda zajebaval na enmu partiyu, ka je Xbox prnesu. Enkat umes je pa su na WC,pa sm mu kabl za TV odzadi staknu da so začele rdeče lučke svetit, pol sm pa reku da se naj vsi resne delamo! Mater je bil bled ko je to vidu xD :amazed: :ihih: Pol ko bi zvedu bi vas vse začel tepsti ... Iz takih stvari se pač ni lepo zafrkavati ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Samotar Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Za navaden monitor seveda rabiš VGA kabel (RGB je priložen premiumu). :doh: :doh: :doh: seveda VGA kabel :doh: :doh: :doh: :doh: jaz mam priključen na Lcd Tv preko VGA kabla in mi piše RGB :doh: :doh: Quote Xbox Link to comment
Ethan82 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Za navaden monitor seveda rabiš VGA kabel (RGB je priložen premiumu). :doh: :doh: :doh: seveda VGA kabel :doh: :doh: :doh: :doh: jaz mam priključen na Lcd Tv preko VGA kabla in mi piše RGB :doh: :doh: Samotar, kaj je lepša slika z vga kablom ali komponentnim?? Hvala. LP; Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ethan82 slika "naj" bi bila lepša z VGA kablom. Jaz sem ga imel vendar ne originalnega(Madcatz) in slika ni bila lepša, tako da imam sedaj konzolo povezano z priloženim komponentnim kablom na LCD TV. Moral bi poizkusiti z originalnim, ki bojda ustvari lepšo sliko. Quote Link to comment
Recommended Posts