Jump to content

ne zalaufa xbox

piandura

Recommended Posts

lp lihkar sem kupil xbox 360 v muellerju. rekli so mi da bom lahko vklopil ga tudi v monitor brez dobavljanja priključkov. priklopil sem elektriko, internet potem sem pa opazil da je zraven samo priključek za v TV (kot ga imajo dvd playerji). pa sem vseeno samo hotel xbox prizgati, pa se ni. v navodilih nc ne pise. pls help

ps: ce je na to temo ze thread se oproscam

Definitivno se mora konzola prižgati, razlika je le v tem, da če nimaš v konzolo priključenega kabla do TV-ja ti to konzola pove z rdečimi utripajočimi lučkami, ki k sreči niso RRoD(Red Ring Of Death), ampak ti povejo, da nimaš priklučenega compozitnega ali katerega drugega(HDMI) pripadajočega AV kabla!

Če pa konzola ne odda od sebe ne glasu ne zvoka odnesi zadevo čimprej na reklamacijo. :beer::beer:

Xsiluro.jpg

To smo enga frenda zajebaval na enmu partiyu, ka je Xbox prnesu.

Enkat umes je pa su na WC,pa sm mu kabl za TV odzadi staknu da so začele rdeče lučke svetit, pol sm pa reku da se naj vsi resne delamo!

Mater je bil bled ko je to vidu xD :amazed: :o:mwahaha: :ihih:

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

To smo enga frenda zajebaval na enmu partiyu, ka je Xbox prnesu.

Enkat umes je pa su na WC,pa sm mu kabl za TV odzadi staknu da so začele rdeče lučke svetit, pol sm pa reku da se naj vsi resne delamo!

Mater je bil bled ko je to vidu xD :amazed: :o:mwahaha: :ihih:

Pol ko bi zvedu bi vas vse začel tepsti ... Iz takih stvari se pač ni lepo zafrkavati ... :crazy:

Owner of :

Xbox 360 + PS3...