Jump to content

Last.Fm lestvice

lukidd

Recommended Posts

Torej, verjetno je že kdo med vami slišal za Last.Fm, če pa še ni, pa vam povem, da je to protal, v stilu myspaca, vendar da tam poslušamo muziko na svojih računalnikih, potem pa nam program pošilja podatke o poslušanih muzikah na naš profil. potem se tedensko ustvari lestvica naj poslušanih bendov, ki je tudi glavni pripomoček za mrejenje e-penissov :D

tule še stran: Klik

in pa še moja lestvica:

armorkingslo.gif

POZOR! stran ni namenjena poslušanjo muzike ki je gor, tam so samo izseki komadov, za izbor muzike. program mormo namestit na PC, potem pa v našem predvajalniku (jz imam iTunes, eden tretji pa WMP).

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

• admins

Ne gre za bavbav stran, ampak pač ne inštaliram stvari, ki jih res ne rabim. Manj crapa na winsih = hitrejši winsi.

Edit: Davodax, ne teži s svojimi sodbami o kakovosti tem. Ker nimam bolj pametnega dela, kot brisati vaše glupe poste, ki so potem posledica tega. Opice ene. :tard:

mumbo83.gif

Se pa strinjam z Andurilom glede neistalacije tega, kar v bistvu ne potrebuješ. Jaz sem last.fm namestil le zato, ker me je zanimalo zakaj gre.. Drugače tudi sam ne rad nameščam take stvari. Najbolj mi je smešno, ko pri nekomu na računalniku vidim eno 15 ikonic raznih programov na desni spodaj. :no_no: