lukidd Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Torej, verjetno je že kdo med vami slišal za Last.Fm, če pa še ni, pa vam povem, da je to protal, v stilu myspaca, vendar da tam poslušamo muziko na svojih računalnikih, potem pa nam program pošilja podatke o poslušanih muzikah na naš profil. potem se tedensko ustvari lestvica naj poslušanih bendov, ki je tudi glavni pripomoček za mrejenje e-penissov tule še stran: Klik in pa še moja lestvica: POZOR! stran ni namenjena poslušanjo muzike ki je gor, tam so samo izseki komadov, za izbor muzike. program mormo namestit na PC, potem pa v našem predvajalniku (jz imam iTunes, eden tretji pa WMP). Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
lukidd Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 Vidim da vas blazno zanima... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
admins Anduril Posted October 31, 2007 admins Share Posted October 31, 2007 Menei bi čisto zanimalo, če ne bi bilo potrebno ničesar inštalirati. Tako pa no way .. :bleh: Quote Link to comment
lukidd Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 saj ni neka bavbav stran. liek pol mn3njala uporablja. stran je popolnoma varna. tisti program pa itak sam beleži muske ki jih poslušaš Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
admins Anduril Posted October 31, 2007 admins Share Posted October 31, 2007 Ne gre za bavbav stran, ampak pač ne inštaliram stvari, ki jih res ne rabim. Manj crapa na winsih = hitrejši winsi. Edit: Davodax, ne teži s svojimi sodbami o kakovosti tem. Ker nimam bolj pametnega dela, kot brisati vaše glupe poste, ki so potem posledica tega. Opice ene. Quote Link to comment
mumbo Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Se pa strinjam z Andurilom glede neistalacije tega, kar v bistvu ne potrebuješ. Jaz sem last.fm namestil le zato, ker me je zanimalo zakaj gre.. Drugače tudi sam ne rad nameščam take stvari. Najbolj mi je smešno, ko pri nekomu na računalniku vidim eno 15 ikonic raznih programov na desni spodaj. Quote Link to comment
Recommended Posts