Jump to content

[Xbox] Kingdom Under Fire- The Crusaders- The Heroes


RIDDICK

Ali se strinjate, da je Kingdom Under Fire The Crusaders najtežja igra kar jih je svet ugledal ?  

9 members have voted

  1. 1. Ali se strinjate, da je Kingdom Under Fire The Crusaders najtežja igra kar jih je svet ugledal ?

    • Da, se strinjam.
    • Ne, se ne strinjam.
    • Si ne lastim igre, vendar po mnenju drugih se strinjam.
    • Si ne lastim igre, vendar po mnenju drugih se tudi ne strinjam (da je najtežja).


Recommended Posts

No ker se Devil malo hvali kak je dober v KUF-u sem odprl temo prav zaradi nejga (vabljeni tudi vsi drugi) (ne zameri devil :D ). Igra kot že verjetno veste spada v žanr strategij in akcij, torej bolj strategija z elementi akcijskih iger. Ko se z svojimi ekipami (monsteri, paladini, swamp mammoti, storm rideri, archeri....) pomikate po bojišču je vse v stilu strategije, ko pa pride do akcije pa ste v vlogi porednega vodja/vodkinje ekipe, in imate imenovan kombat sistem. V katerem delate trike se prosto gibljete med bitko....( trike to mislim npr: a+x+y+fwd....)

Do zdaj smo uspeli učakati dva dela serije za xbox to sta KUF The crusades (prvi in ta težji del) in KUF The Heroes 8drugi in ta lažji del). V prvem delu imamo na razpolago 4 možne Herote (2 sta odklenjena 2 zaklenjena), v drugem delu pa imamo mislim da 8 možnih (4zaklenjene...)

In da se je Devil kao hvalil (res Devil ne zamerit) je mel kar prav, saj je ta igra po mnenju drugih igričarjev in tudi mene, najtežja igra kaj sem jih kdaj igral, in verjetno kar jih bom kdaj igral (govorim o prvem delu). igra pa si vseeno zasluži več kot dobro oceno.

več bo povedal Devil.

Domača stran od KUF The Crusaders ---> http://www.kuftc.com/

domača stran od KUF The Heroes ---> http://www.kufheroes.com/ENG/

followmeontwitter.png
Link to comment

Ja veš čist odvisn ker del je težji. Če gledaš po težavnostih je Heroes pomoje težji ker je zadnja težavnost HELL in v enki pa nevem kaj je ampak ni hell. Tok vem, da heroes je zafukan že na hard težavnosti in sm komi naredu Ruperta in pol maš še Very hard, nightmare in Hell, kar se sliši precej lahko. Ja seveda tok zafukan da bl ne more bit. Eno misijo delaš 2 ure ti zadnjih 5 minut 2 enoti zakoljejo in lets do that one more time in to se ponavlja dostkrat in zravn znoriš...

Kr se igralnosti tiče je Heroes dosti bolši, maš nove kombinacije, combote, enot sicer ni novih ampak se da pridt do enot o katerih smo v enki samo sanjali, kot naprimr bomer wingsi na kratko tahude enote. Bolš je tud zaradi lvlanja ker maš poleg misij tudi mape kjer samo vse pokoleš za exp points in keš-zelo uporabno, se da tud golfat ampak se ne splača ker premalo dobiš za to, boljši generali so poleg tebe-pr Rupertu maš Healrja in se lahko healaš ampak te vseeno zmeljejo v burek, višji lvli enot so-mam Ruperta 55lvl Paladine 53lvl pa Archerje 53lvl, loh razpuščaš enote za exp inkeš, bolš oprema,......

Drgač pa enka je tud zajebana ko svinja in je nism še obrnu ker je preprosto pretežko... Jz mam 4 enote lvl 10 pa name navali vse kar je na mapi in vse večje od lvl 10 tjo do 20 če se jim lih da.. kr ostane od tebe je :tepen::tepen::tepen:

sam ko mal ugotoviš sistem igre in vsake misije posebej pol pridš nardiš :bringiton: ga parkrat najebeš in mogoče ti v 10 poskusu rata. :rock::rock:

Tko da čestitam vsakmu k je dl pršu k jz. Svaka vam čast :car:

If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches!

Link to comment

In če se vam ob govorenju mene in Devila o Kingdom Under Fire cedijo sline in nimate xbox-a nič zato. Saj je v izdelavi že novi del serije KUF za x360 in PC. Ima strašanski podnaslov Circle of Doom, torej vse skupaj se glasi Kingdom Under Fire Circle of Doom. :tepen::tepen: . no na GS imate na voljo en skrinšot.

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/kin ... index.html

No igro izdeluje Blueside. Igra bo vsebovala tudi cooperative način preko Live-a in celo v štiri :roll: .

followmeontwitter.png
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.