RIDDICK Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 OMG, ta tip je car, ki je to naredil. Od Shakire muziko Hips Don`t Lie je dal v en video iz Final Fantasy. Dovolj nakladanj, evo vam LINK http://video.google.com/videoplay?docid ... ra&pl=true No malo pokomentirajte kaj menite o sami muziki in video. Zame je to najbolj pomirjajoča muzika, in ena najboljših. Najboljši pa so tisti deli ko en ded popeva v muziki "I never really knew that she could dance like this She makes a man want to speak Spanish, Como se llama, bonita, mi casa, su casa" Ta del res raztura celo muziko. Shakira Hips Don`t Lie Quote Link to comment
Davodax Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 CARSKO!!!!!!!!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: Quote Link to comment
sebek1 Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Mah originalni soundtrack v japonščini meni bol roxa, je pa vseeno pohvale vredno delo. Quote Link to comment
Devil Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Haha, lepo lepo.. Dobr je tole skupi zmešu... Quote If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches! Link to comment
RIDDICK Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 Še posebno se besedilo pa video ujameta skupaj. " I don`t realy know that she could dance like this", v videu pa baba tak dobro pleše. Pa vse je perfektno, še najbolj pa je ta dečva iz FF dobra. No vsaj meni je. No mi je že žal da sem to poveadal, vete zakaj ? Ste se na KSi forumu na eni temi o FF pogovarjali pa ste vsi bili proti tem dečvam. Sicer je bilo tisot namenjeno za igro. Za ta video pa morate priznat da ta baba paše notri in da je prety cool. Pa ve mogoče kdo kaj pomeni "Como se llama, bonita, mi casa, su casa" ? Quote Link to comment
SolidG Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Nekaj v tem smislu: ''Kot pravijo, draga, moj dom je tvoj dom.'' Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 A ti to sam prevedel ? a veš kaj več španskega ? Pa nisi nič povedal o samem videu, Shakiri.... Kolko vem ti je shakira vššeč si mel slike na MSn od nje. ha ha ha ? Quote Link to comment
SolidG Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Veshde. Če bi bil videospot od Shakire bi komentiral. Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 VIDEOSPOT SHAKIRA DONT BOTHER: http://video.google.com/videoplay?docid ... ra&pl=true Evo SolidG da slišimo tvoje komentarje, ko pa si bil tako skrivnosten prej. Si rekel če bi bil videospot od shakire da b komentiral, pa sem ti ga zrihtal. Quote Link to comment
SolidG Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 To je že bolje, samo da Shakira gunca. Quote Link to comment
ke_kit Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 "Como se llama, bonita, mi casa, su casa" V bistvu sta pravilnejša prevoda lahko dva (vsaj zdi se mi no - če ni moja španščina šla totalno po gobe ): Kako se imenujete, lepotica, moja hiša je vaša hiša... ali pa Kako se imenuje, lepotica, moja hiša je njena hiša... No offence solid... Quote lp, k_k Link to comment
SolidG Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ma kaki! Kot da sem strokovnjak za španščino. Quote Link to comment
Recommended Posts